2018-05-04 19:58:21
Φωτογραφία για ''Πίνουν νερό στο όνομά του''!
 Του Ηλία Προύφα

Δεν είναι η πρώτη φορά που το γράφουμε ότι, θα απασχολήσει θετικά στο μέλλον τον ''χακί'' συνδικαλιστικό χώρο και όχι μόνο.

Ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής της δουλειάς του άρχισαν να φαίνονται και είναι μόνο η αρχή.

Ο λόγος για τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόλου, νεοπροαχθέντα Λοχαγό Πεζικού Δημήτριο Κοντούρη.

Στέλεχος με εμπειρία και γνώσεις όπως έχουμε και στο παρελθόν τονίσει σε πολλούς τομείς, ο Βολιώτης Λοχαγός έχει ξεκινήσει μία ήδη πετυχημένη πορεία στον ''χακί'' συνδικαλισμό. 

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως στο πρόσωπο του Λοχαγού Κοντούρη, χρεώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό η επιτυχής κατάληξη του θέματος με την ιεραρχική - βαθμολογική αποκατάσταση των αποφοίτων στελεχών ΑΣΣΥ του 1990. 

Επίσης είναι αυτός που μαζί με την ΕΣΠΕ Βόλου, πρωτοστατεί για την επίλυση του προβλήματος της συνυπηρέτησης εκπαιδευτικών - στρατιωτικών και την ένταξη τους στο νόμο 4414/2013, άρθρο 44 Α.


Πρόκειται για μια ενέργεια που μόνο θετικό αντίκτυπο έχει στα στελέχη που πίνουν νερό στο όνομα του Αντιπροέδρου της ΕΣΠΕΕΒ.

Σήμερα κατά την επίσκεψή του στη Λάρισα για τη συνεδρίαση της ΠΟΜΕΝΣ, τον συναντήσαμε με την Αντισυνταγματάρχη του 404 (για λίγες ημέρες ακόμη) και νέα Αν. Καθηγήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής του ΑΤΕΙ Λάρισας Μαρία Μαλλιαρού, καθώς και με τα μέλη της ΕΣΠΕΛ, Ταγματάρχη Μούσιο Πέτρο και Υπολοχαγό Γιώργο Κυλινδρή.

Φίλοι καλοί και φανατικοί αναγνώστες όλοι τους του kranosgr με τους οποίους είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις, τόσο για τα ''χακί'' συνδικαλιστικά δρώμενα καθώς και για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις. 
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ