2018-05-05 00:48:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Ένας 17χρονος νεκρός από άγριες συμπλοκές λαθρομεταναστών με ρόπαλα στο λιμάνι [Βίντεο]
Πρόκειται για 17χρονο, που τραυματίστηκε στο κεφάλι και κατέληξε στο νοσοκομείο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών. 

Στα τραύματά του υπέκυψε ο 17χρονος λαθρομετανάστης που χτυπήθηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια άγριων συμπλοκών μεταξύ ομάδων μεταναστών στο νέο λιμάνι της Πάτρας.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», φέροντας βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και από εκεί στο νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επιβεβαίωσε το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), οι γιατροί επιχείρησαν ανάνηψη, αλλά ο ασθενής δεν τα κατάφερε.

Από τις άγριες συμπλοκές τραυματίστηκαν αρκετά ακόμη άτομα.

 Στο σημείο μέχρι και αυτή την ώρα παραμένει ισχυρή αστυνομική δύναμη ενώ έντονο προβληματισμό προκαλεί στις αστυνομικές αρχές η πληροφορία που θέλει κατά την διάρκεια της σύρραξης μεταξύ ομάδων αλλοδαπών να ακούστηκαν πυροβολισμοί.


νεότερη ενημέρωση 22.30΄

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr ο μετανάστης που τραυματίστηκε νωρίτερα στα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ ομάδων αλλοδαπών στη λιμενική ζώνη της Πάτρας είναι 17 χρόνων και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στο νοσοκομείο του Ρίου.

νεότερη ενημέρωση 22.48΄

Αυτή την ώρα στην ζώνη του νέου λιμανιού της Πάτρας υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν οι μετανάστες αποσύρθηκαν στα εγκαταλελειμμένα εργοστάσια του Λαδόπουλου και της ΑΒΕΞ.

Πηγή: patrastimes.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ