2018-05-07 10:20:29
Φωτογραφία για Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Αποκαλύπτει το λόγο που δεν πήγε να παραλάβει το βράβειο Α’ Αντρικού Ρόλου στο Λος Άντζελες
Ένα πρωτοσέλιδο καθημερινής εφημερίδας που παρουσίαζε τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση πρωταγωνιστή σεξουαλικών οργίων με ναρκωτικές ουσίες, χωρίς να διευκρινίζει πως πρόκειται για σκηνή από το ιταλικό σίριαλ του Netflix, Suburra: Blood on Rome, στάθηκε η αφορμή για να κινηθεί ο ηθοποιός νομικά. Η υπόθεση έπειτα από αναβολές θα εκδικαστεί τον Οκτώβριο.

«Ενοχλήθηκα πολύ με το δημοσίευμα. Με λύπησε, αισθάνθηκα ντροπή ως Έλληνας. Δηλαδή, πώς είναι δυνατόν ένας Έλληνας να παίρνει μέρος σε μια τόσο σημαντική δουλειά στο εξωτερικό και να με αντιμετωπίζουν έτσι; Δηλαδή αυτό βρήκαν να σχολιάσουν από όλο αυτό; Αυτό ήταν το κυρίαρχο; Μπήκα στη διαδικασία να εξηγώ σε ανθρώπους που γνωρίζω τι πραγματικά συμβαίνει. Είχε δόλο το δημοσίευμα, έκρυβε σκόπιμα κάποια πράγματα κι εγώ έπρεπε να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας σε ανθρώπους που δεν έχουν επαφή και δεν ξέρουν ούτε καν τι είναι το Netflix. Κάποιοι θεώρησαν πως μπορεί να είμαι και στη φυλακή, ότι έχω συλληφθεί» μου λέει, με τη σύζυγό του να προσθέτει: «Φανταζόμουν πως είμαστε ανώτερος λαός και θα χαιρόμασταν με αυτή τη διεθνή συμμετοχή. Αλλά μόνο αηδία και λύπη αισθάνθηκα».


Η πρόταση για να συμμετάσχει στο σίριαλ του έγινε αφότου οι συντελεστές τον είδαν στην ταινία Appartamento ad Atene. «Η ταινία είχε πάει πολύ καλά» μου λέει και η Μπέσυ επεμβαίνει. «Είχε βραβευτεί στις ΗΠΑ. Να τα λέμε κι αυτά. Ο Γεράσιμος πήρε βραβείο Α’ Αντρικού Ρόλου. Αλλά θέλω να τονίσω στα νέα παιδιά πως πρέπει να τολμούν και να μη χάνουν ποτέ το θάρρος τους. Δεν πρέπει να σε φοβίζει ένα δημοσίευμα. Άλλωστε, οι δημοσιογράφοι πήραν το μέρος του».

«Το βραβείο το βάλατε σε κάποια ακριβή προθήκη στο σπίτι;» ρωτάω και το ζευγάρι χαμογελάει. «Δεν είχε λεφτά να πάει να το πάρει» μου λέει η Μπέσυ. «Δεν μου κάλυπταν τα έξοδα, πώς να πάω στο Λος Άντζελες να το πάρω;» αναρωτιέται και γελάει ο Γεράσιμος. «Είναι ένας φτωχός και μόνος καουμπόι που πρωταγωνιστεί στο κρητικό γουέστερν του Θοδωρή Αθερίδη» λέει γελώντας εκείνη.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ