2018-05-07 12:20:33
Φωτογραφία για Το Ονειρό μου κατακτά τη 1η Θέση στα μη Αγγλόφωνα τραγούδια της Eurovision 2018
Πρώτη διεθνής διάκριση για την Ελλάδα και τη Γιάννα Τερζή.

Όπως μας ενημερώνουν οι Eurovisionistas απο το Mikrofwno.gr η χώρα μας κατέκτησε τη πρώτη θέση  στην μεγάλη διαδυκτιακή ψηφοφορία που διενήργησε γνωστή ιστοσελίδα του εξωτερικού (wiwibloggs) που έχει ως αποκλειστικό θέμα τον Ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision,και αφορά την ανακήρυξη του αγαπημένου τραγουδιού στους Ευρωπαίους φαν ,που δεν τραγουδιέται φέτος στα Αγγλικά.

Σε μεγάλη ψηφοφορία που ξεκίνησε πριν λίγους μήνες και με σύνολο 17,575 ψήφων η χώρα μας κατέκτησε την πρώτη θέση στη κατηγορία "αγαπημένο τραγούδι της Eurovision 2018 σε μη Αγγλική γλώσσα".

Η σύνθεση των Τερζή-Καλημέρη-Παπαθανασίου-Σταματίου που ερμηνεύει η Γιάννα Τερζή έλαβε 3,528 ψήφους κάτι περισσότερο απο το 20.07 % του συνόλου όσων ψήφισαν.

Το τραγούδι μας πο φέτος η ΕΡΤ αποφάσισε να στείλει στο διαγωνισμό της Πορτογαλίας ,ψηφίσθηκε περισσότερο απο τις 13 συνολικά συμμετοχές στο σύνολο των 43,που αυτή τη χρονιά υπάρχουν στο διαγωνιστικό κομμάτι και περιλαμβάνει τις χώρες που προτίμησαν να ακουστούν σε άλλη γλώσσα από αυτή που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν οι αποστολές.Τα αγγλικά.


Στη δεύτερη θέση συναντάμε τη Γαλλία και το "Mercy" απο τους Madame Monsieur που συγκέντρωσαν 2,232 ψήφους ενώ η διοργανώτρια χώρα η Πορτογαλία φιγουράρει στη τρίτη θέση με την Claudia Pascoal και το O JARDIM".με 1,997 ψήφους. Να σημειώσουμε ότι προβλέπεται κυκλοφορία μελλοντικά της συμμετοχής μας  απο την Panik Records και στα Αγγλικά αμέσως μετά τον διαγωνισμό.

.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ