2018-05-07 21:09:13
Φωτογραφία για Συνελήφθη μέλος του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά στο Μεσολόγγι; [video]
Μία καλοστημένη επιχείρηση με αντικαρκινικά φάρμακα που επέφερε κέρδος χιλιάδων ευρώ στους κατηγορούμενους, που ξεπερνούν μάλιστα τα 25 εκατομμύρια ευρώ τα κέρδη του μεγάλου κυκλώματος με διεθνή δράση και  φαίνεται πως εντόπισαν οι ελληνικές αρχές.Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των κατηγορουμένων ανέρχεται στους 36. Από αυτούς 21 έχουν συλληφθεί ενώ για τρεις έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης. Μεταξύ των εμπλεκομένων είναι τουλάχιστον οκτώ γιατροί αλλά και υπεύθυνοι φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ, ο ρόλος των οποίων ερευνάται προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η ενδεχόμενη δράση τους καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί εάν οι συγκεκριμένοι εντάσσονται στην οργάνωση.

Μάλιστα  ένας εμπλεκόμενος, μέλος του κυκλώματος που δρούσε στο κύκλωμα με τα αντικαρκινικά πιθανότατα να εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου, ίσως για αυτό αρχικά ενεπλάκη και στην όλη υπόθεση μέλος του Νοσηλευτικού Προσωπικού του Νοσοκομείου Μεσολογγίου το οποίο όμως φαίνεται δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.


«Πιθανότατα κάποιο από τα μέλη του κυκλώματος συνελήφθη στην περιοχή του Μεσολογγίου και έτσι συνδυάστηκε το Νοσοκομείο μας» δήλωσε στην εκπομπή «ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» με την Νανά θεοδωροπούλου στο «aeras fm»   ο Διοικητής των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων, Αγρινίου και Μεσολογγίου κ.Πάνος Παπαδόπουλος. Ακόμη ο κ.Παπαδόπουλος εμφανίστηκε σχεδόν  βέβαιος πως υπάρχει εμπλοκή κλινικών και Νοσοκομείων υπογραμμίζοντας όμως ότι, ουδεμία εμπλοκή υπάρχει από το προσωπικό που υπηρετεί  στο Μεσολόγγι καθότι μεταξύ των άλλων ούτε αντίστοιχο τμήμα χορήγησης τέτοιων φαρμάκων υπάρχει, ούτε διενέργεια χημειοθεραπειών γίνεται στη Νοσηλευτική Μονάδα.

Τέλος ο κ.Παπαδόπουλος χαρακτήρισε άκρως  απαράδεκτο και προκλητικό τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του κυκλώματος που διακινούσε παράνομα αντικαρκινικά φάρμακα βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία των ασθενών και μάλιστα σε αυτή την δύσκολη περίοδο για τους πολίτες αλλά και το χώρο της υγείας και κάλεσε να  διαλευκανθεί σε βάθος η υπόθεση και να τιμωρηθούν παραδειγματικά  όσοι εμπλέκονται!
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ