2018-05-08 09:14:58
Φωτογραφία για Survivor 2: Η Φελίσια Τσαλαπάτη δίνει απαντήσεις. Τι τρέχει με εκείνη και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο;
Κάποια δημοσιεύματα θέλουν την Φελίσια Τσαλαπάτη να έχει έρθει πολύ κοντά με τον Νάσο Παπαργυρόπουλοο μέσα στο Survivor Μάλιστα εκείνη όταν ήταν μέσα στο παιχνίδι είχε μιλήσει με πολύ καλά λόγια για εκείνον και έλεγε πόσο πολύ ήθελε να τον γνωρίσει από κοντά.

-Κάποια δημοσιεύματα θέλουν να ήσασταν πολύ κοντά με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο. Ισχύει αυτό;

«Όταν ξεκινήσατε την πρόταση, πραγματικά αναρωτήθηκα για ποιον θα μου πείτε, γιατί έχουν γραφτεί διάφορα (γελάει!). Με τον Νάσο μπορεί να έχω μιλήσει λιγότερο από όλους τους Διάσημους. Δεν ξέρω λοιπόν γιατί βγήκε αυτό. Ίσως επειδή ο Νόσος είναι πολύ ωραίο παιδί και φάνηκε περίεργο που είπα καλά λόγια για εκείνον, αλλά είπα καλά λόγια και για την Όλγα... Επομένως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγήκε αυτή η φήμη.»

-Μπορούν να αναπτυχθούν ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ ανθρώπων που ζουν καθημερινά στα όρια;

«Πιστεύω ότι όπως και στη ζωή έτσι και στο παιχνίδι δεν υπάρχει κάποιο ταβάνι που θα φτάσει κάποια σχέση. Δεν μπήκα στο «Survivor» για να κάνω φίλους και το νιώθω ότι όταν βγουν από εκεί κάποια άτομα θα είμαστε φίλοι. Θεωρώ ότι εκεί δεν μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω, λόγω συνθηκών, γιατί δεν νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου και απομυθοποιείσαι απέναντι στους άλλους. Αν γίνει κάτι θα γίνει μετά το παιχνίδι, έξω.»
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ