2018-05-08 12:52:51
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ: Εργασίες εξωραϊσμού στην πλατεία (στον Πλάτανο του Παπα-Φώτη)  -ΦΩΤΟ
Της Τζένης Παπαδημητρίου 

Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΩΤΗ

           Με πρωτοβουλία του Δ. Σ του Περιβαλλοντικου και Πολιτιστικου συλλόγου Χρυσοβιτσας "Ο Άγιος Γεώργιος" τοποθετήσαμε στα τσιμεντένια παγκάκια που υπήρχαν στον πλάτανο που βρίσκεται πίσω από το ιερό της εκκλησίας και είναι έργο του αείμνηστου ιερέα μας Παπά -Φώτη Χαντζή, τις μεταλλικές βάσεις και τοποθετήσαμε ξύλινη επένδυση ώστε να είναι άνετα και για μικρούς και για μεγάλους.........  

Ο πλάτανος είναι σημείο συνάντησης, της νεολαίας του χωριού μας είτε τις μεσημεριανές ώρες και ιδίως το καλοκαίρι με τις ψηλές θερμοκρασίες που είναι το μοναδικό μέρος που είναι δροσερό, είτε το βράδυ όπου μαζεύονται και συζητάνε ή ακούνε μουσική πίνοντας δροσερά ποτά. Τον πλάτανο τον επισκεπτονται και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας για την δροσιά του.

          Με την ενοποίηση της πλατείας από τον πρόεδρο του τοπικής κοινότητας Χρυσοβιτσας Κον Γιάννη Χρόνη και με την στήριξη από τον Δήμο Ξηρομέρου αποκτήσαμε μια ωραία και μεγάλη πλατεία και με την βοήθεια των μαθητών του σχολείου που βοήθησαν στο φύτεμα λουλουδιών έγινε ακόμα πιο ωραία.

           Ελπίζουμε να διατηρηθεί ωραία, για να την χαιρόμαστε εμείς, αλλά και οι επισκέπτες που έρχονται στο χωριό μας. Η πλατεία είναι το στόλισμα του κάθε χωριού.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ