2018-05-08 17:11:09
Φωτογραφία για MasterChef: Πως σχολίασε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού ο Χρήστος Γλωσσίδης; Τι είπε για τον Τιμολέοντα;
Ο φιναλίστ του μαγειρικού διαγωνισμού Χρήστος Γλωσσίδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάδειξη του νικητή του MasterChef Τιμολέοντα Διαμαντή.

Ο Χρήστος Γλωσσίδης έφτασε πολύ κοντά στον τίτλο του Έλληνα MasterChef αλλά έχασε από την τελική δοκιμασία, αφού ο Τιμολέων Διαμαντής κέρδισε με ένα βαθμό διαφορά τον μαγειρικό διαγωνισμό. Πώς σχολίασε το αποτέλεσμα του MasterChef;

«Είμαι αρκετά χαρούμενος αυτή τη στιγμή. Εντάξει οκ, χάσαμε. Ένας από τους δυο μας θα έχανε. Είναι απόλυτα λογικό. Χάρηκα για τον Τιμολέοντα γιατί πραγματικά το ήθελε. Ο ένας πόντος, η διαφορά μας με τον Τιμολέοντα δείχνει ότι δεν ήταν ότι δεν είχα κάτι παραπάνω εγώ ή ο Τιμολέων. Ήταν η στιγμή. Σίγουρα, αν είχα λίγο λιγότερο άγχος θα πήγαιναν τα πράγματα καλύτερα. Δεν θα άλλαζα κάτι, ήταν ένα υπέροχο ταξίδι», είπε ο Χρήστος Γλωσσίδης Στη Φωλιά των Κου Κου με ανάμεικτα συναισθήματα για την έκβαση του διαγωνισμού. Στην συνέχεια η μητέρα του δήλωσε υπερήφανη για την πορεία του γιου της, ενώ ο Δημήτρης Τσίκιλης δήλωσε πως επειδή αγαπάει αυτό που κάνει είναι έτσι κι αλλιώς νικητής και θα πετύχει σίγουρα στη ζωή του.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ