2018-05-08 17:46:45
Φωτογραφία για Τί αποφάσισαν στο ΔΣ της ΠΟΕΥΠΣ
Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ομοσπονδίας των Πυροσβεστών για τα αποτελέσματα τής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου: Συνάδελφοι, συνεδρίασε στις 27.04.2018 το Διοικητικό

Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. και συζήτησε τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Διοικητικός Απολογισμός

     Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτριος Σταθόπουλος παρουσίασε συνοπτικά τον Απολογισμό Δράσης και σημείωσε, ότι ολόκληρο το Δ.Σ. εργάστηκε με ζήλο προκειμένου να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του και στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι του Π.Σ.. Στάθηκε ιδιαίτερα στο καλό κλίμα, στην συνεργασία που υπήρξε μεταξύ των μελών του Δ.Σ. και ζήτησε την υπερψήφιση του Διοικητικού Απολογισμού. Ακολούθησε η τοποθέτηση των μελών και ψηφοφορία, κατά την οποία εγκρίθηκε από το Δ.Σ. ο Διοικητικός Απολογισμός και θα παρουσιαστεί λεπτομερώς στο επικείμενο 22ο Τακτικό μας Συνέδριο.

Οικονομικός Απολογισμός


     Ο Ταμίας της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Ανδρεόπουλος παρουσίασε τον Οικονομικό Απολογισμό καθώς και το πόρισμα της Εξελεγκτικής Επιτροπής όπου δεν υπήρξε οποιαδήποτε παρατήρηση ως προς την διαχείριση των οικονομικών και ζήτησε την υπερψήφισή του. Ακολούθησε τοποθέτηση των μελών του Δ.Σ. και ψηφοφορία όπου και υπερψηφίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία.

Κατάθεση πρότασης για την Υγεία και την Ασφάλεια

     Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση και σχετική εισήγηση από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. σύμφωνα πάντα με τα έγγραφα των Πρωτοβαθμίων Ενώσεων ύστερα από σχετική εισήγηση για το θέμα. Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και ύστερα από την τοποθέτηση των μελών ενσωματώθηκαν και νέες προτάσεις στο αρχικό έγγραφο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ..

Κατάθεση πρότασης για την Επικίνδυνη και Ανθυγιεινή Εργασία

    Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. από τον Αν. Οργανωτικό Γραμματέα κ. Ιωάννη Χατζηκυριάκο της Μελέτης της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. για αναγνώριση του επαγγέλματός μας ως Επικίνδυνο και Ανθυγιεινό προκειμένου να κατατεθεί στην Διϋπουργική Επιτροπή που έχει οριστεί για το σκοπό αυτό  και η οποία θα παρουσιαστεί εντός των ημερών.

      Το Διοικητικό Συμβούλιο προχωρά στην διοργάνωση του 22ου Συνεδρίου σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τονίζοντας για άλλη μια φορά ότι με την ενότητα και την αποφασιστικότητά μας, θα εργαστούμε για την διεκδίκηση και επίλυση και των υπολοίπων αιτημάτων που παραμένουν ανοικτά στο τραπέζι του διαλόγου με την πολιτική και φυσική μας ηγεσία.

                            

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της  Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                     ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ