2012-06-01 17:00:05
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΡΗΓΑ: Ο ΣΥΡΙΖΑ τάζει ψίχουλα στην ακραία φτώχεια
«Άνθρακες ο θησαυρός» σχολίασε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, αναφερόμενη στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, η κ. Παπαρήγα τόνισε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλά κοινά σημεία «με τις κυβερνητικές εξαγγελίες του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου πριν από την κρίση και μάλιστα της περιόδου που η Ελλάδα προετοιμαζόταν να μπει στο ευρώ».

Ακόμη, η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ υποστήριξε ότι μεγάλο μέρος των βιομηχάνων πανηγυρίζει, έχοντας ακούσει την ομιλία Τσίπρα, γιατί το πρόγραμμα που παρουσίασε είναι πολύ κατώτερο από αυτό της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου, το οποίο -όπως είπε- περιελάμβανε μεγάλα ριζοσπαστικά συνθήματα.

«Φραστικά πιστεύαμε ότι θα ήταν πολύ ριζοσπαστικό, μας προκάλεσε μεγάλη έκπληξη», σημείωσε η κ. Παπαρήγα, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ πως, όπως και η ΝΔ, τάζει ψίχουλα στην ακραία φτώχεια.

«Ίσως του ΣΥΡΙΖΑ ζυγίζουν λίγο παραπάνω», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι οι εξαγγελίες περί επανακρατικοποιήσεων «είναι μόνο για γέλια».

Σύμφωνα με την γγ της ΚΕ του ΚΚΕ επιβεβαιώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει συνεργασία, ενώ επισήμανε ότι πρόκειται για μια «απατηλή πρόταση που αποβλέπει μόνο στο να χρησιμοποιήσει τη σημαία της συνεργασίας».

Τέλος η κ. Παπαρήγα ανέφερε ότι το πρόγραμμα του ΚΚΕ είναι «πρόγραμμα λαϊκής συσπείρωσης και πάλης εναντίον όποιας κυβέρνησης προκύψει».
apospasma.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ