2024-03-12 17:02:01
Φωτογραφία για Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν το πόρισμα για τα Τέμπη στην Αδειλίνη
Κόκκαλης, Αυλωνίτης, Καλαματιανός και Σαρακιώτης τόνισαν ότι κατέθεσαν το πόρισμα που συνέταξαν για την σιδηροδρομική τραγωδία

Το πόρισμα των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, κατέθεσαν σήμερα το μεσημέρι, στην εισαγγελέα του Αρείου Γεωργία Αδειλίνη, τέσσερις βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

.protothema.gr

Στο πόρισμα του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνεται ότι η σιδηροδρομική τραγωδία δεν οφείλεται μόνο σε ανθρώπινο λάθος, αλλά υπάρχουν και ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Αχ. Καραμανλή.

Σε δηλώσεις τους μετά τη αποχώρησή τους από το γραφείο της κυρίας Αδειλίνης, οι τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Β. Κόκκαλης – Αλ. Αυλωνίτης - Δ. Καλαματιανός – Γ. Σαρακιώτης) τόνισαν ότι κατέθεσαν το πόρισμα που συνέταξαν για την σιδηροδρομική τραγωδία προκειμένου να διαβιβαστεί στον εφέτη ανακριτή που διενεργεί την ανάκριση για την υπόθεση των Τεμπών.

Ακόμη, οι τέσσερεις βουλευτές επισήμαναν ότι όλοι οφείλουν να συμβάλλουν στην προσπάθεια που καταβάλλει η Ελληνική Δικαιοσύνη και πως όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ