2018-05-09 09:23:33
Φωτογραφία για Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α. : Τραγέλαφος σε βάρος των συναδέλφων


Κάποια παράταξη καταγγέλει συναδέλφους που εκφράζουν την πραγματικότητα που τελευταία όλοι βιώνουμε, αντί να καταγγέλει την  Κυβέρνηση και να προσπαθεί με κάθε τροπο να διορθώσει τα εγκληματικά λάθη που έγιναν.

Φυσικά εμεις ως παράταξη καταγγέλουμε την Κυβέρνηση για το τελευταίο μισθολόγιο διότι αυτή νομοθετεί, καταγγέλουμε όμως και την ανικανότητα και την ανυπαρξία κάποιων που άφησαν την Κυβέρνηση να νομοθετήσει καταδικαζοντας αποκλειστικά τους χαμηλόβαθμους στην απόλυτη φτωχοποίηση.

Πέρα από το καταγγέλουμε ομως καταθέσαμε και συγκεκριμενες προτάσεις μαζί με άλλες παρατάξεις για να διρθωσουμε την αδικία, κάτι που εσείς δεν κάνατε ποτέ.

Δεν είναι δυνατόν λοιπόν κάποιοι να κέρδισαν και κάποιοι άλλοι να έχασαν και να λέμε οτι δεν υπάρχουν ευθύνες των πρώτων για το έγκλημα.

Μήπως λοιπόν όσοι καταγγέλουν δορυφόρους ήταν οι ίδιοι δορυφόροι πολιτικων κομμάτων που με σκοπιμότητα λειτούργησαν εις βάρος των συναδέλφων μας;


 Αν τώρα δεν έγινε έτσι και δεν υπήρξε σκοπιμότητα τότε αμέσως αμέσως δια της ατόπου απαγωγής αποδεικνύεται ότι απέτυχαν διότι δεν είχαν την ικανότητα να πετύχουν.

Άλλωστε τα αναλυτικά σημειώματα είναι αδιάψευστη αποδείξη για το εγκλημα που τέλεσε η Κυβέρνηση εκμεταλευόμενη την ανικανότητα αυτών που δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν ή ακόμα χειρότερα την πολιτική τους σκοπιμότητα.

Καταναλώστε λοιπόν την ενέργειά σας και εξαντλήσετε την καταγγελτική σας διάθεση για να διορθώνετε αυτά που έγιναν και όχι για να δημιουργήσετε εντυπώσεις σε βάρος όσων δεν συστρατεύονται μαζί σας διότι δεν ταιριάζουν σ’ αυτό το επιπεδό και έχουν μια άλλη φιλοσοφία για τον ένστολο συνδικαλισμό.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ