2018-05-09 10:40:25
Φωτογραφία για Δελτίο καιρού για Τετάρτη 09-05-2018
Πρόσκαιρη υποχώρηση της αστάθειας περιμένουμε την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα υπάρχουν νεφώσεις οι οποίες ενδέχεται να δίνουν τοπικούς όμβρους ή μπόρες στη Μακεδονία και στην Ήπειρο.

Τις μεσημεριανές ωστόσο ώρες, βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε πολλές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας και της Ηπείρου. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα και ενδέχεται να συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα πολύ ενισχυμένους ανέμους.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 7 έως 24 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 28, στην Κεντρική Ελλάδα από 11 έως 29 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 25, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 27 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 28 και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και βαθμιαία τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ. Νοτιοδυτικοί άνεμοι εντάσεων έως 4 μποφόρ θα πνέουν στο Ιόνιο..


Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή πρόσκαιρης καταιγίδας κυρίως στα βορειοδυτικότερα τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και πρόσκαιρα τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως μετά το μεσημέρι. Τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς.

Lemmy
 
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ