2018-05-09 20:32:45
Φωτογραφία για Έλαβαν τα εύσημα του Στρατηγού Ζερβάκη και Εθνοφυλάκων!
Του Ηλία Προύφα

Τα εύσημα του Διοικητή 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη και των Εθνοφυλάκων 4 ΤΕ (Αξιούπολης, Σιδηροκάστρου, Κοζάνης και Πτολεμαΐδας)  έλαβε χθες η  71η Α/Μ Ταξιαρχία ΠΟΝΤΟΣ στο Κιλκίς.

Σε μια από τις καλύτερες εκπαιδεύσεις τους όπως τις χαρακτήρισαν στο kranosgr εθνοφύλακες της ευρύτερης περιοχής, ασκήθηκαν σε διάφορα μέσα σε στρατόπεδο του σχηματισμού.

Μετά το τέλος της άσκησης την οποία παρακολούθησε και ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ακολούθησε σύμφωνα με το πρόγραμμα εκπαιδεύσεως και μεσημεριανό συσσίτιο για όλους τους συμμετέχοντες. 

Οι εθνοφύλακες έμειναν αρκετά εντυπωσιασμένοι από την οργάνωση και την εκπαίδευση του σχηματισμού, δηλώνοντας ότι στην επόμενη προγραμματισμένη εκπαίδευση θα αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό ο αριθμός των συμμετεχόντων.

Η Διοίκηση της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας ΠΟΝΤΟΣ,  ακολουθώντας την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων διοικήσεων του σχηματισμού και εφαρμόζοντας επακριβώς την εντολή του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, για συχνή και ουσιαστική εκπαίδευση των εθνοφυλάκων, αναβαθμίζει συνεχώς το σχηματισμό με όλο και περισσότερες, ουσιαστικές δράσεις.

Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι στις τελευταίες κρίσεις και τις μεταθέσεις που ακολούθησαν, κανείς από τη Διοίκηση δε μετακινήθηκε από τη θέση του!
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ