2018-05-09 22:57:11
Φωτογραφία για Πού μπορεί να «ταξιδεύει» το μυαλό των γυναικών την ώρα του σεξ;
Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, ακόμη και το μυαλό των γυναικών κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης φαίνεται ότι ταξιδεύει!

Έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, έδειξε ότι το μυαλό των γυναικών στριφογυρίζει διαρκώς σε διάφορες σκέψεις, άσχετες με τη στιγμή.

Μέσω ερωτηματολογίου, που χρησιμοποίησαν σε 2000 γυναίκες,  μια στις τρεις ομολόγησε πως εκείνη την κρίσιμη εκείνη ώρα, κριτικάρει τα προσόντα του συντρόφου της. Ενδόμυχα, επισημαίνουν οι ερευνητές, το ασθενές φύλο ασκεί κριτική για το… μέγεθος χρησιμοποιώντας ανάλογα το συγκριτικό ή υπερθετικό βαθμό.

Από την επεξεργασία των απαντήσεων τους προέκυψε ότι μια στις τέσσερις προβληματίζονται για τις σεξουαλικές επιδόσεις των συντρόφων τους. Στις περιπτώσεις μάλιστα που δεν είναι οι… αναμενόμενες, τότε οι περισσότερες δεν διστάζουν να το συζητήσουν με το έταιρον ήμισυ ή ακόμη και με τις φίλες τους ώστε να βρεθεί κάποια λύση.

Οι σκέψεις που περνούν από το μυαλό τους εκείνη την κρίσιμη ώρα εστιάζονται κυρίως στο χρόνο που σπατάλησαν στα ψώνια για να αγοράσουν… σέξι εσώρουχα.

Ένα ακόμη στοιχείο που προέκυψε είναι ότι οι ίδιες οι γυναίκες δεν διστάζουν να ομολογήσουν, ότι την ώρα του σεξ, ειδικά όταν τα φώτα είναι αναμμένα, προβληματίζονται για τα παραπανίσια κιλά που έχουν, αλλά και για την «κυτταρίτιδα» στα διάφορα σημεία του σώματος.

Στις περιπτώσεις που ο σύντροφός τους είναι γρήγορος στο σεξ, μπορεί να τους περνάει από το μυαλό η σκέψη: «μα καλά, τόσο εγωιστής είναι;».

«Φαντασιώσεις» με κάποιον άλλο

Μια μειοψηφία απάντησε πως φαντασιώνεται κάποιον άλλον και όχι τον ερωτικό τους σύντροφο, ενώ δεν έλειψαν και οι απαντήσεις εκείνων των γυναικών που το μυαλό τους ταξίδευε στο κινητό και στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: healthreport.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ