2018-05-10 11:06:10
Φωτογραφία για To στιλιστικό λάθος στην τελευταία εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ το πρόσεξαν ελάχιστοι
Μπορεί να έχει περάσει πολύ λίγος καιρός από την ημέρα που η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι όμως το διάστημα που μεσολάβησε ήταν αρκετό για να την καθιερώσει ως «την επίσημη αγαπημένη του βρετανικού κοινού».

Αυτό φυσικά συνεπάγεται πως αυτή τη στιγμή οι περισσότερες γυναίκες στην Αγγλία περιμένουν με αγωνία για να αντιγράψουν τις στιλιστικές της επιλογές, καθιστώντας την ένα από τα πιο καθοριστικά πρόσωπα της παγκόσμιας μόδας.

Κι όμως η μέλλουσα σύζυγος του Χάρι εξακολουθεί να κάνει, μικρά, κουτά στιλιστικά λάθη όπως όλες μας, λαθάκια που πέρασαν αθέατα στα μάτια ακόμα και των πιο παρατηρητικών που ακόμα δεν μπορούν να ξεπεράσουν το γεγονός ότι η Μέγκαν τόλμησε να γίνει το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που εμφανίστηκε με διαφορετικό σκουλαρίκι στο κάθε αυτί. Κουλ, κανείς δεν μπορεί να φέρει αντίρρηση επ' αυτού,

Ποιο είναι, όμως, τελικά, το λάθος που έκανε σε πρόσφατη εμφάνιση της η πρώην ηθοποιός και δεν παρατήρησε κανείς, εκτός από έναν δαιμόνιο ρεπόρτερ της Daily Mail;

Όπως θα δεις στις εικόνες που ακολουθούν την μέρα που η Μέγκαν εμφανίστηκε στο πλευρό του Χάρι με ένα J.Crew παλτό, αξίας 298 λιρών, κάτι φαινόταν παράταιρο στο πίσω μέρος του ρούχου. Δεν ήταν άλλο από την λευκή κλωστή που τοποθετούν οι κατασκευαστές στα ρούχα πριν τα δώσουν στο εμπόριο, προκειμένου να στέκονται καλύτερα πάνω στις κούκλες ή στις κρεμάστρες των καταστημάτων.

Ίσως η Μαρκλ πήρε στα χέρια της το παλτό την τελευταία στιγμή και δεν παρατήρησε πως το λεγόμενο "tailor's tack" παρέμεινε στο πίσω μέρος του παλτό της καθ' όλη την εμφάνιση της, πάντως σύμφωνα με τους στιλίστες η συγκεκριμένη λεπτομέρεια μπορεί να αποβεί καταστροφική για τον τρόπο που στρώνει ένα ρούχο πάνω σου και πρέπει να αφαιρείται από τα ρούχα μας πριν τα φορέσουμε.

Να λοιπόν που η μέλλουσα πριγκίπισσα έγινε αφορμή για να προσέχουμε περισσότερο από δω και στο εξής ένα κοινό λάθος που σίγουρα έχουμε κάνει όλες μας.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ