2018-05-10 13:07:08
Φωτογραφία για 3 τρόποι για να φορέσετε το χιαστί φόρεμα εάν έχετε μεγάλο στήθος
Το χιαστί φόρεμα (wrap dress) μπήκε στη ζωή μας πέρυσι και εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των μεγάλων fashion icons ανά τον κόσμο. Φέτος, πρέπει σίγουρα να επενδύσουμε σε ένα τέτοιο φόρεμα αν θέλουμε να είμαστε στη μόδα. Όμως, τι γίνεται με όσες γυναίκες έχουν μεγάλο στήθος και θεωρούν μια τέτοια επιλογή ριψοκίνδυνη;

Δείτε παρακάτω 3 τρόπους για να διατηρήσετε το αποτέλεσμα κομψό χωρίς όμως να φαίνεται υπερβολικό. Επιπλέον, θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο για τυχόν… ατυχήματα κάθε φορά που επιλέγετε το αγαπημένο σας wrap φόρεμα για τις εμφανίσεις σας.

1. Χρησιμοποιήστε μία παραμάνα, αλλά όχι με τον τρόπο που σκέφτεστε. Μην προσπαθήσετε να διατηρήσετε σταθερό το ντεκολτέ σας, στερεώνοντας τις δύο πλευρές πάνω από το στήθος σας, στο ακριβές σημείο που θα θέλατε να δημιουργηθεί το V. Αντ’ αυτού, τραβήξτε το V σφιχτά μέχρι το στήθος να καλυφθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και στη συνέχεια, πιάστε το ύφασμα με την παραμάνα κάτω από το στήθος σας. Θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά δεν θα κινδυνέψετε από πιθανό τράβηγμα που συμβαίνει όταν το ύφασμα είναι πολύ τεντωμένο.

2. Το αγαπημένο σας λευκό t-shirt είναι εδώ για να σώσει την ημέρα σας για άλλη μια φορά, όταν το φόρεμα είναι αμάνικο ή με λεπτές τιράντες. Ενώ αυτό είναι ένα στιλιστικό κόλπο που συνήθως προορίζεται για πιο επίσημες περιστάσεις, είναι ιδανικό για να αποκομίσετε όλα τα οφέλη από ένα wrap φόρεμα -στητό στήθος, λεπτή μέση, κομψό αποτέλεσμα- χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν ατυχήματα. Επιπλέον, αυτό το κόλπο αποτελεί το μέγιστο fashion trend αυτή τη στιγμή.

3. Αυτό είναι το πιο σέξι τέχνασμα που θα σας βοηθήσει να φορέσετε σωστά το wrap φόρεμα: ένα δαντελωτό bralette. Νομίζατε ότι δεν θα μπορούσατε ποτέ να φορέσετε έναν τέτοιο στηθόδεσμο; Υπάρχουν bralettes που είναι ειδικά σχεδιασμένα για γυναίκες με μεγάλο στήθος ώστε να τους δώσουν την άνεση ενός λεπτού σουτιέν, αλλά με περισσότερη κάλυψη και στήριξη. Φορέστε ένα κάτω από το χιαστί φόρεμά σας και αφήστε τις άκρες του να διακρίνονται ελαφρώς από το ντεκολτέ σας. Επιπλέον, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε μία sexy πινελιά σε ένα βράδυ Σαββάτου!
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ