2018-05-10 23:16:21
Φωτογραφία για Λαμία: Ψίθυροι καρδιάς Επεισόδιο ΝΟ2 - Τους έστησαν καρτέρι και έβγαλαν πιστόλι επειδή «έκλεψε» τη γυναίκα από τον κουνιάδο του [photos]
Απίστευτα πράγματα στο κέντρο της Λαμίας λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα -Βγήκαν τα πιστόλια -Ψίθυροι καρδιάς Επεισόδιο ΝΟ2!

Διαβάστε το προηγούμενο ρεπορτάζ ΕΔΩ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Ρομά ένας άντρας και μία γυναίκα κινούνταν επί της οδού Μπότσαρη την ώρα που έτερο όχημα με επιβάτες δύο άτομα, επίσης Ρομά, φαίνεται να τους είχε στήσει καρτέρι στη συμβολή της Μάρκου Μπότσαρη με την οδο Δροσοπούλου κλείνοντας τους τον δρόμο.

Ένας εκ των Ρομά κρατάει παλούκι

Ο οδηγός του οχήματος που κινούταν επί της Μπότσαρη προσπάθησε να στρίψει στο αδιέξοδο χωρίς όμως επιτυχία! Οι νεαροί που είχαν στήσει το καρτέρι πλησίασαν το ζευγάρι με απειλητικές διαθέσεις.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των περίοικων ένας εκ των δύο κρατούσε πιστόλι ενώ αμφότεροι (αυτοί που έκαναν το μπλόκο) άρχισαν να τους βρίζουν στην διάλεκτο τους, βούτηξαν την γυναίκα με την βία την χτύπησαν την πέταξαν στο έδαφος και της έκλεψαν την τσάντα η οποία περιείχε 850 ευρώ.


Οι περαστικοί δεν επένέβησαν στο επεισόδιο που δημιουργήθηκε απλά παρακολουθούσαν εμβρόντητοι τα όσα συνέβησαν και κάλεσαν την αστυνομία. Μάλιστα μια ήταν κοντά στο περιστατικό και μέχρι να φτάσει η αστυνομία υπέστη σοκ!

Μετά το σκηνικό που είχαμε στο σημείο οι δράστες εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητό τους προς την Μάρκου Μπότσαρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις Ρομά που συνεπλάκησαν σήμερα απασχόλησαν τις αρχές και τις προηγούμενες μέρες στο περιστατικό της Οδού Μακροπούλου. Σύμφωνα με τα όσα γνωστοποιήθηκαν από το προηγούμενο ρεπορτάζ ο ένας εκ των Ρομά φέρεται να «έκλεψε» την γυναίκα από τον κουνιάδο του και για αυτό τον λόγο άνοιξε η συγκεκριμένη βεντέτα!

Όπως και να έχει η κατάσταση με τους Ρομά έχει φτάσει στο απροχώρητο οι περισσότερες παραβατικές συμπεριφορές σύμφωνα με της ΕΛ.ΑΣ στην πόλη μας έχουν να κάνουν με Ρομά. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι το 80% των κλήσεων που δέχεται για επέμβαση η ΕΛ.ΑΣ αφορά Ρομά.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ