2018-05-11 19:06:17
Φωτογραφία για Η καρδιά μιας μαμάς δεν ανήκει στην ίδια
Αυτή που κάποτε ήταν μια παλιά, γνωστή φίλη, άλλαξε Έγινε μια μισή και όμορφη νέα, που περνάει τέλειο χρόνο με το νεογέννητο μωρό της να κοιμάται στο στήθος της.

Η καρδιά της μητέρας δεν θα είναι ποτέ ξανά δική της.

Υπάρχουν στιγμές που αμφιβάλλει καθώς εξοικειώνεται με αυτό το μικροσκοπικό, μυστήριο ον. Είναι ζεστό; Είναι πεινασμένο; Είναι κουρασμένο; Είναι βρεγμένο; Η νεοσύστατη καρδιά ψάχνει για σίγουρη βάση, για σταθερό έδαφος.

Έπειτα κάπως, σε μια μονο στιγμή, το μικροσκοπικό μωρό έγινε ένα μικρό παιδί – και η καρδιά της είναι λίγο πιο ανθεκτική. «Μαμά», φωνάζει, καθώς σκοντάφτει και προχωράει προς τα τεντωμένα χέρια της. Η καρδιά της διογκώνεται, καθώς θαυμάζει το πρώτο πείραμα του για ανεξαρτησία.

Πριν το καταλάβει, το μικρό παιδί είναι νήπιο. Ένα υπερμεγέθη σακίδιο αναπηδά στους μικρούς ώμους της καθώς περπατούν, χέρι-χέρι, προς την πόρτα της τάξης. Σφίγγει το μικροσκοπικό χέρι με εικονική εμπιστοσύνη και η καρδιά της πιέζεται ακόμα πιο σκληρά καθώς αφήνει το μωρό της στο σχολείο για πρώτη φορά.


Αυτή μεγαλώνει με μεγάλη ταχύτητα… Και ξαφνικά, το μικρό αγόρι δεν είναι πλέον καθόλου μικρό. Για να την κοιτάξει πρέπει να στρέψει το κεφάλι της προς τα πάνω και η καρδιά της ανησυχεί εκ νέου καθώς βλέπει να βγαίνει με το αυτοκίνητό της στη ζούγκλα.

Τα πήγαινε τέλεια στο σχολείο. Έχει μια κλίση για μαθηματικά και αθλήματα. Κάνει φίλους εύκολα και γελάνε συχνά. Είναι σίγουρη και ευγενής. Γεμάτη αυτοπεποίθηση. Παρακολουθώντας την ανάπτυξη της, κυνηγώντας τα όνειρά της – μόνη της! Η καρδιά της μητέρας εκρήγνυται με βαθιά υπερηφάνεια και συντριπτική χαρά.

Χτυπά τόσο μέσα όσο και έξω από το στήθος της τώρα.

Χαίρεται όταν πετυχαίνει.

Πονάει όταν αποτύχει.

Πιστεύει.

Ελπίζει.

Παρακολουθεί.

Περιμένει.

Προσεύχεται ασταμάτητα για προστασία, για αγάπη και για ανάπτυξη.

Η καρδιά της μητέρας, σε κάθε στιγμή. . . σε όλα τα πράγματα. . . για όλο το χρόνο . . .

Κτυπά για τα παιδιά της!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ