2018-05-11 19:42:39
Φωτογραφία για Απίθανο συμβάν έξω από τα Δικαστήρια Χαλκίδας: Αστυνομικός αφαίρεσε πινακίδες για παράνομη στάθμευση, αλλά φεύγοντας τις «ξέχασε» στο παρ μπριζ του αυτοκινήτου! (ΦΩΤΟ)
Ένα περίεργο περιστατικό που μεταφράζεται σε «δύο μέτρα και δύο σταθμά» σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (11-05-2018) έξω από τα Δικαστήρια Χαλκίδας Μία γυναίκα οδηγός είχε σταθμεύσει από το πρωί το αυτοκίνητο της (σ.σ. φωτο) στο σημείο που βλέπετε και μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας.

Λίγα λεπτά μετά τις 12:00 το μεσημέρι, εμφανίστηκε ένας αστυνομικός της Τροχαίας Χαλκίδας, ο οποίος έκοψε κλήση και αφαίρεσε τις πινακίδες του οχήματος για παράνομη στάθμευση.

Ωστόσο, ο αστυνομικός δεν ενήργησε όπως τις άλλες φορές και όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, καθώς φαίνεται πως έπαθε «αμνησία» και «ξέχασε» τις πινακίδες πάνω στο παρ μπριζ του οχήματος, λίγο πριν αποχωρήσει από το σημείο μαζί με το περιπολικό.

Πάντως, πέρα από την πλάκα, ο αστυνομικός είτε αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για κάποια γνώριμη του ή εκτέλεσε εντολές άνωθεν του Δικαστικού Μεγάρου (δικαστικούς - εισαγγελικούς λειτουργούς), ώστε να μην πάρει τελικά τις πινακίδες. 

Δεν εξηγείται αλλιώς μία τέτοια πράξη, μιας και παραμένει άγνωστη η ταυτότητα της γυναίκας οδηγού.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός αφαίρεσε τις πινακίδες και λίγο αργότερα τις άφησε στο παρ μπριζ μαζί με την κλήση που έκοψε, και αποχώρησε απο το σημείο.

«Δύο μέτρα και δύο σταθμά» δηλαδή όπως συνηθίζεται άλλωστε στη τοπική δικαστική και εκτελεστική εξουσία.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:
eviazoom
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ