2018-05-13 00:50:48
Φωτογραφία για Την παραίτησή της υπέβαλε η Πρόεδρος του συλλόγου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ -Αιχμές για αντικαταστατικές διαδικασίες
        Η Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Εξωραιστικού Συλλόγου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Ξηρομέρου, Ουρανία Παπαγεωργίου, υπέβαλε την παραίτηση της, καταγγέλλοντας αντικαταστατικές διαδικασίες κατά την διάρκεια των εκλογών του Συλλόγου και κάνοντας μάλιστα λόγο για «παραβίαση καταστατικού, όταν αυθαίρετα το 7μελές συμβούλιο, το έκαναν 9μελές".

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

          Με πραγματική θλίψη δηλώνω την παραίτησή μου από τον Εκπολιτιστικό Εξωραιστικό Σύλλογο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Ξηρομέρου. Ως εκλεγμένη Πρόεδρος του συλλόγου, σεβάστηκα απόλυτα τις καταστατικές αρχές του Συλλόγου που με τίμησε. 

       Στις 6.5.2018 έγιναν αρχαιρεσίες στο Σύλλογο του χωριού μας, όπου ο κόσμος με τίμησε με την ψήφο του και με εξέλεξε πρώτη με 39 ψήφους, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. 

       Οι λόγοι που με οδηγούν στην κίνηση αυτή έχει να κάνει ρητώς με αντικαταστατικές διαδικασίες απο ορισμένα άτομα (λίγα πραγματικά) που κατόρθωσαν να παραβιάσουν το καταστατικό για δικούς τους προσωπικούς λόγους και να μετατρέψουν αυθαίρετα το 7μελές διοικητικό συμβούλιο, σε 9μελές, επειδή (2) υποψήφιοι έμειναν έξω από τις εκλογές....
.         Σύμφωνα με το καταστατικό μας, ο Σύλλογος διοικείται από 7μελες διοικητικό συμβούλιο και όχι με την βοήθεια τρίτων που δε είναι εκλεγμένοι, και δεν υπάρχει νόμιμη βάση ούτε σαν πρόταση να έρθει στη Γενική συνέλευση, πόσο μάλλον να προσπαθούν να μας την επιβάλλουν για να εισέρθουν δυο ακόμα άτομα στο διοικητικό συμβούλιο από το παράθυρο.

       Το διοικητικό συμβούλιο εκλέγεται από τις εκλογές και δεν επιβάλλεται από καμιά πρόταση και απο καμμιά διάθεση οποιουδήποτε.

      Για τις αρχές του καταστατικού μας δεν δίστασα να συγκρουστώ, γιατί θεωρώ ότι πάνω από όλους μας, είναι ο Σύλλογος μας, τα συμφέροντα του οποίου οφείλουμε όλοι να υπηρετούμε.

Για το λόγο αυτό, υπέβαλλα την παραίτησή μου.

   Γιατί ύστερα απο χρόνια αφοσίωσης και προσφοράς στο Σύλλογο με πλήγωσαν πολύ οι ενέργειες μερικών με την παραβίαση του καταστατικού μας. 

     Όμως δε κρατώ κακία σε κανέναν. Τους ευχομαι καλή συνέχεια στο έργο τους. 

   Πρέπει να ξέρουμε να συγχωρούμε γιατί η ζωή είναι μικρή.

         Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συγχωριανούς μου, για την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Με εκτίμηση,

Ουρανία Παπαγεωργίου

π. Πρόεδρος του Συλλόγου 

***********

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:

 

ΔΕΙΤΕ το συγκινητικό μήνυμα που έγραψε με καρδιά και ψυχή, μετα την παραίτηση της απο τον Σύλλογο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Ουρανία Παπαγεωργίου: 

Με προδώσατε!

Με μια σταλιά αγάπης έμεινα.

Να τούτο το ξημέρωμα ο ήλιος αντιστέκεται.

Ένα ρόδο,

ένα σκυλάκι στην αυλή μου

κι ο θεός μίλησε.

Σας αγαπώ 

δεν αντιστέκομαι.

Το ξέρω πως είναι γλυκιά η εξουσία 

Σας αγαπώ καθάρια, κι είναι αίμα η αγάπη μου.

Είναι εκείνο το φως του αστεριού που αντιστέκεται.

Και σεις το ξέρω ότι ξέρετε

για μένα και το φώς,

για την αγάπη και την έριδα.

Στην έρημο, στην όαση, 

μόνη της θα ξεσπάσει η καταιγίδα

επειδής…. ο ουρανός ματώνει……..
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ