2018-05-13 05:34:50
Φωτογραφία για Άξιος Κυπελλούχος Ελλάδος ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ απέδειξε σε όλους ποιά ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Με την αξία του στο γήπεδο και οχι χάρτινος και κάλπικος όπως οι ομάδες που θέλουν να κερδίζουν τίτλους στα δικαστήρια και οχι στους αγωνιστικούς χώρους. Ο ΠΑΟΚ ξεμπρόστιασε αυτή την ΑΕΚ μέσα στο σπίτι της υποτάσοντάς την μόνο με 2-0 ενώ ενα 4 ή 5-0 υπέρ του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να ήταν πιο φυσιολογικό σύμφωνα με την εικόνα των ομάδων μέσα στο γήπεδο.

Ο ΠΑΟΚ απέδειξε στο γήπεδο του ΟΑΚΑ την ανωτερότητά του μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και με μία εμφάνιση αντάξια τροπαιούχου σκόραρε δύο φορές και δημιούργησε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο τις ευκαιρίες για να φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε… ματ απέναντι στον Μανόλο Χιμένθ και οι παίκτες του ΠΑΟΚ δημιουργώντας και αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο μπόρεσαν να γευτούν το… νέκταρ της επιτυχίας τους. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» φόρεσαν μάσκες με το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, αφιερώνοντας την επιτυχία στον διοικητικό τους ηγέτη.


Γκολ: 65' Βιεϊρίνια, 90' +2 Πέλκας

Στο 25' έχασε πέναλτι ο Πρίγιοβιτς

Κίτρινες κάρτες: Λιβάγια, Βράνιες, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος - Κάμπος, Κρέσπο, Μάτος, Βαρέλα

Κόκκινες κάρτες: 80' Βράνιες - 80' Μαουρίσιο

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ (52' Γκάλο), Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος (67' Χριστοδουλόπουλος), Μπακασέτας (73' Γιακουμάκης), Αραούχο, Λιβάγια.

Στον πάγκο: Τσιντώτας, Λαμπρόπουλος, Γιούσης, Γιαννούτσος.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Πρίγιοβιτς, Κάμπος (51' Μακ), Κρέσπο, Μπίσεσβαρ (75' Σάκχοφ), Πέλκας, Κάνιας, Βιερινία (82' Μαλεζάς).

Στον πάγκο: Σιαμπάνης, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Κουλούρης.

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
GoPro..ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
GoPro..ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ