2018-05-16 09:06:58
Φωτογραφία για Ξανά ήλθε στο προσκήνιο η μετακίνηση της ΣΕΤΤΗΛ!
Σύνταξη - Επιμέλεια: Κώστας Αντωνόπουλος

Το θέμα της μεταφορά της Σχολής Τηλεπικοινωνιών του Τεχνικού (ΣΕΤΤΗΛ) του Πύργου, στο ΚΕΤΧ  Πατρών προκειμένου να μετατραπεί σε πολυδύναμο στρατόπεδο, επανέφεραν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και εκπρόσωποι του συλλόγου ΥΕΘΑ στο Ν. Αχαΐας, στον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας κ. Φώτη Κουβέλη!

Ειδικότερα στη συνάντηση που έγινε την Παρασκευή  παρέστησαν και οι βουλευτές Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Ανδρέας Ριζούλης και Κώστας Σπαρτινός και ο πρόεδρος και ο γραμματέας  του Συλλόγου ΥΕΘΑ κ.κ. Τρύφωνας Κούκος και  Ιωάννης Παντελής, αντίστοιχα.

Για το ζήτημα αυτό από τον κ. Κουβέλη ζητήθηκε η συνέχιση της διαδικασίας της μετατροπής του ΚΕΤΧ σε ένα πολυδύναμο στρατόπεδο του ΥΕΘΑ στο Ν. Αχαΐας (μετά τη μεταφορά σε αυτό της ΣΥΔΕ και της ΛΑΦΠ) με την εξέταση της μετακίνησης στο στρατόπεδο της 76 Μονάδας Επιστράτευσης (76 Μ.Ε.) του Ρηγανόκαμπου Πατρών .


Ακόμη τονίστηκε ότι σε περίπτωση που αποφασιστεί η μεταφορά  της Σχολής Τηλεπικοινωνιών του Τεχνικού (ΣΕΤΤΗΛ) του Πύργου , με σκοπό την συνένωση και ενοποίηση σε ένα χώρο όλων των Σχολών Τεχνικής Εκπαίδευσης του Τεχνικού Σώματος,  αυτό θα οδηγήσει σε εξοικονόμηση δαπανών (ενοίκια, λειτουργικά κ.λπ.) και αξιοποίηση ανενεργών υποδομών (κτίρια, εγκαταστάσεις) και ανθρώπινου δυναμικού Σημειωτέον ότι η ΣΕΤΤΗΛ στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο!

Για το θέμα της μετακίνησης της ΣΕΤΤΗΛ στο ΚΕΤΧ Πατρών, όπως αποκάλυψε πρόσφατα η «ΠΡΩΤΗ», υπήρξε απόρρητο έγγραφο από την αρμόδια διεύθυνση του ΓΕΣ, χωρίς ωστόσο να πάρει σαφή θέση ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού,  στη συνάντηση που είχε πρόσφατα με το προεδρείο του συλλόγου Εργαζομένων της ΣΕΤΤΗΛ…

Θέση επίσης δεν έχουν λάβει και οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στην Ηλεία, τη στιγμή που οι συνάδελφοί τους στην Αχαία κάνουν αγώνα προκειμένου να «απορροφηθεί» από το ΚΕΤΧ η ΣΕΤΤΗΛ!

ΠΗΓΗ: https://www.protinews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ