2018-05-16 13:42:38
Φωτογραφία για AutoGr - Γρίλλιας στη Χαλκίδα: Πωλήσεις και Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς! (ΦΩΤΟ)
Η επιχείρηση «AutoGr» του Κωνσταντίνου Γρίλλια (οδός Ευβοίας & Χουρμουζιάδου), κατέχει σημαντική θέση στην αγορά, καθώς τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της είναι ευρέως διαδεδομένα και έχει ήδη ένα μεγάλο αριθμό πελατών...

 

- Πολύχρονη παρουσία από το 2004 στον δύσκολο χώρο του αυτοκίνητου

- Σημαντική τεχνογνωσία έχοντας αποκομίσει μεγάλη εμπειρία, με προτεραιότητα την ειλικρινή συνεργασία με τον πελάτη πριν αλλά και μετά την πώληση του αυτοκίνητου.

 

«Η ποιότητα και η πιστότητα που παρέχουμε είναι αποτέλεσμα της αγάπης που τρέφουμε για τα αυτοκίνητα αλλά και ο σεβασμός για τον πελάτη μας», τονίζει στο EviaZoom.gr, ο Κωνσταντίνος Γρίλλιας. 

 

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας με γνώμονες την οδική ασφάλεια και την οικολογική οδήγηση. Στόχος μας είναι να τους παρέχουμε την απόλυτη οδική εμπειρία.


Στόλος

Διαθέτουμε ένα αξιόπιστο στόλο οχημάτων και προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Παρέχουμε αυτοκίνητα κάθε τύπου.

Φιλικές τιμές

Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων, εκείνο που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας, για να σας συντροφεύσει στις διακοπές σας ή για καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη. Δείτε ΕΔΩ τις προσφορές.

Διεύθυνση:

Ευβοίας & Χουρμουζιάδου, Χαλκίδα

Τηλέφωνο: +30.22210 83830

 

FAX: +30.22210 88887

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00

 

Σάββατο: 09:00 – 15:00

 

Κυριακή: Κλειστά – (Ανοιχτά μόνο για παραδόσεις & επιστροφές) 
 
eviazoom
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ