2018-05-17 07:30:25
Φωτογραφία για Τι κάνει ευτυχισμένη μία γυναίκα
Περισσότερα από 15.000 ευρώ ξοδεύουν κατά τη διάρκεια της ζωής τους οι γυναίκες για καλλυντικά και περιποιήσεις ομορφιάς προκειμένου να αισθανθούν καλύτερα για τον εαυτό τους.

Ωστόσο, οι παράγοντες που βελτιώνουν πραγματικά τη διάθεση των γυναικών είναι εντελώς δωρεάν, λένε Βρετανοί ερευνητές.

Ένα κομπλιμέντο από φίλο ή τον σύντροφό τους βρίσκεται, για παράδειγμα, στην κορυφή της λίστας, με μικρή διαφορά από ένα ωραίο χτένισμα ή μια επιτυχημένη πόζα τους σε φωτογραφία. Ακολουθούν η απαλή επιδερμίδα, ένας καλός βραδινός ύπνος, μια αγκαλιά από αγαπημένο πρόσωπο κι ένα «σ' αγαπώ».

Εξίσου καλή δουλειά στη γυναικεία ψυχολογία κάνει ένα ωραίο μαύρισμα για σουβενίρ από καλοκαιρινές διακοπές, ένα χαμόγελο από κάποιον άγνωστο κι ένα καινούργιο σετ εσώρουχα. Ακούγοντας ότι δείχνουν νεότερες από την πραγματική τους ηλικία, οι γυναίκες παίρνουν χωρίς αμφιβολία τα πάνω τους, ενώ η διάθεσή τους ανεβαίνει κατακόρυφα όταν τις ρωτούν από πού έχουν αγοράσει ένα συγκεκριμένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας τους.


Όπως είναι φυσικό, αγαπούν να είναι ωραία ντυμένες και να ακούν από ένα παιδί ότι είναι όμορφες, τους αρέσει να ξυπνούν και να βλέπουν την επιδερμίδα τους χωρίς σημάδια, αλλά και να φοράνε ένα ρούχο που αναδεικνύει τα πιο δυνατά σημεία του σώματός τους. Ένα ωραίο μακιγιάζ, μανικιούρ και περιποίηση φρυδιών συμπληρώνουν τη λίστα με τα είκοσι πράγματα που τις «ανεβάζουν».

Τα αποτελέσματα προέκυψαν ύστερα από δημοσκόπηση που έγινε στο πλαίσιο της καμπάνιας «Ready to Glow» και στην οποία συμμετείχαν 2.000 γυναίκες. «Τα πιο μικρά πράγματα μπορεί να κάνουν τεράστια διαφορά στη γυναικεία αυτοπεποίθηση», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της καμπάνιας, Κάρολ Αν Ράις, επισημαίνοντας πως αντιθέτως, μεγάλο πλήγμα γι' αυτή μπορεί να αποτελέσει η επιστροφή στο σπίτι και η διαπίστωση πως ένα κομμάτι φαγητού είχε κολλήσει στα δόντια ή η απουσία από μια κοινωνική συγκέντρωση.

Η καμπάνια σχεδιάστηκε για την προώθηση φυσικών μεθόδων ενίσχυσης της γυναικείας αυτοπεποίθησης, χωρίς κόστος και μεγάλη προσπάθεια.

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ