2018-05-17 22:24:15
Φωτογραφία για Θεσσαλονίκη: Έκαψαν ομοιώματα και σημαίες του Ισραήλ και των ΗΠΑ στη συγκέντρωση για το αιματοκύλισμα στη λωρίδα της Γάζας
Μία ακόμα συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη της Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης και της Παλαινιστινιακής κοινότητας στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη. Αφορμή στάθηκε το αιματοκύλισμα τις τελευταίες μέρες στη Γάζα.

Μάλιστα έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ επί της Τσιμισκή, οι διαδηλωτές έκαψαν, ομοιώματα των Νετανιάχου και Τράμπ , καθώς και σημαίες του Ισραήλ και των ΗΠΑ.

Οι διαδηλωτές νωρίτερα πραγματοποίησαν πορεία και μέσω των οδών Αγίας Σοφίας, Τσιμισκή και Αριστοτέλους κατέληξαν στην Αμερικανική Πρεσβεία. . Να σημειωθεί πως την συγκέντρωση στηρίζουν επίσης σωματεία και φορείς της πόλης.

Εν τω μεταξύ τα μέλη της ΕΔΥΕΘ εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στους Παλαιστινίους για τις επιθέσεις που δέχονται τον Ισραήλ στην ευρύτερη περιοχή της Ιερουσαλήμ, ενώ εκφράζουν την έντονη αντίθεση τους στη στάση του Ισραήλ καθώς επίσης και στην μετακίνηση της αμερικανικής πρεσβείας του Ισραήλ στην πόλη των Ιεροσολύμων.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του του wepost.gr:
Πηγή
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ