2018-05-18 08:42:31
Φωτογραφία για Γυναίκα σκότωσε τον σύντροφό της και σέρβιρε το κρέας του σε μπάρμπεκιου με τους γείτονες
Μια γυναίκα από την Ιντιάνα που έδωσε στον σύζυγό της μια θανατηφόρα δόση ηρωίνης προτού τον πνίξει με ένα μαξιλάρι είναι ύποπτη για άλλους εννέα θανάτους και κατηγορείται πως έκανε μπάρμπεκιου το κρέας του άντρα της πριν το σερβίρει σε ανυποψίαστους γείτονες.

Η 34χρονη Kelly M. Cochran, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 65 ετών τον περασμένο μήνα, αφού παραδέχθηκε τη δολοφονία του συζύγου της, Jason Cochran, αλλά είχε ήδη δεχθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία και το διαμελισμό ενός άλλου εραστή της, του Chris Regan, ο οποίος εξαφανίστηκε το 2014, σύμφωνα με το Indy Star.

Η οικογένεια της Cochran είπε στους ερευνητές ότι μπορεί να σκότωσε μέχρι και εννέα ανθρώπους και πως έχει θάψει διάσπαρτα τα σώματά τους.

Kelly M. Cochran who admitted to injecting her husband with a lethal dose of heroin may have killed nine other people and served her lover’s remains at a barbecue.


Οι φίλοι και η οικογένειά της είπαν επίσης στους ανακριτές πως η Cochran φέρεται να σέρβιρε το κρέας του Regan στους γείτονές της σε ένα μπάρμπεκιου πάρτι.

Η αρχηγός της αστυνομίας του Iron River, Laura Frizzo, η οποία διερεύνησε την εξαφάνιση του Regan, δήλωσε ότι γνώρισε τον Cochran και τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια της έρευνας, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. Η ερευνήτρια έμαθε ότι ο Cochran είχε σχέση με την Regan, αλλά ο θάνατος του Jason Cochran τον Φεβρουάριο του 2016 από υπερβολική δόση ηρωΐνης την έβαλε σε υποψίες. Αργότερα, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι δολοφονήθηκε από τη σύζυγό του.

Η Cochran παραδέχτηκε ότι αυτή και ο σύζυγός της προσκάλεσαν το Regan στο σπίτι τους, τον πυροβόλησαν και τον διαμέλισαν, πριν βγάλουν τη σορό του στο δάσος. Η Cochran είπε ότι μαζί με το σύζυγό της έκαναν μία “συμφωνία” – να σκοτώσουν τους πρώην συντρόφους τους.

Αλλά ο Cochran είπε ότι ήταν θυμωμένη με το σύζυγό της και τον σκότωσε ως εκδίκηση για τη δολοφονία Regan, σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου. Η 34χρονη καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση τον Μάιο του 2017 για τη δολοφονία του Regan και στις 18 Απριλίου καταδικάστηκε για τη δολοφονία του συζύγου της.

Η έρευνα αναφέρει ότι ο αδελφός της Cochran είπε στους ανακριτές ότι φοβόταν πως η αδερφή του ήταν σειριακός δολοφόνος και ότι οι γείτονες δήλωσαν πως πίστευαν ότι τους είχε σερβίρει ανθρώπινο σώμα σε ένα μπάρμπεκιου πάρτι.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ