2018-05-18 12:34:31
Φωτογραφία για Τα πιο εκνευριστικά πράγματα που κάνεις σε ένα μπαρ και χαλάνε την εικόνα σου
Έχεις καιρό να βγεις και επιλέγεις να πας με τη φίλη σου σε κάποιο μπαρ για να διασκεδάσεις; Κάντο, αλλά με μέτρο. Θες να είσαι ο εαυτός σου και να περάσεις καλά, αλλά δυστυχώς κάνεις κάποια πράγματα, χωρίς να τα σκεφτείς; Μόλις δεις ποιες είναι οι πιο εκνευριστικές κινήσεις που κάνεις σε ένα μπαρ και χαλάνε την εικόνα σου, μάλλον θα αναθεωρήσεις και θα είσαι πιο προσεκτική την επόμενη φορά που θα το ρίξεις έξω.

Δεν σταματάς να κοιτάς το κινητό σου.

Είσαι με τη φίλη σου και δεν σταματάς να μπαίνεις σε όλους τους λογαριασμούς σου στα Social Ξεκινάς, κάνοντας check in στο Facebook ή ανεβάζοντας το αγαπημένο σου τραγούδι που παίζει ο Dj. Συνεχίζεις με το Instagram, τραβώντας κάποιο βίντεο για το story σου, είτε βγάζοντας όλη την ώρα selfie, προκειμένου να τις ανεβάσεις στο προφίλ σου. Εκείνη τη στιγμή, δε μπορείς να συνειδητοποιήσεις πόσο ξενέρωτο και εκνευριστικό είναι κυρίως για τη φίλη σου, αλλά και για τους άλλους να σε βλέπουν με το κινητό στο χέρι όλο το βράδυ.


Χορεύεις σαν ξεμπαρδουλιασμένο.

Έχεις καιρό να βγεις και είπες να το ρίξεις έξω; Είσαι στο δεύτερο ποτό, ο Dj παίζει ανεβαστική μουσική και εσύ θες να λικνιστείς στους ρυθμούς του; Κάντο, αλλά με μέτρο. Δε χρειάζεται να γίνεις ο περίγελος του μαγαζιού, χορεύοντας σαν ξεμπαρδουλιασμένο. Επίσης, οι χοροί πάνω πάνω στη μπάρα ή τα τραπέζια είναι αυστηρά ακατάλληλοι. Οπότε μην σου περάσει καν από το μυαλό να κάνεις κάτι τέτοιο.

Πίνεις το Βόσπορο.

Επειδή τελευταία το έριξες πολύ στη δουλειά και θες να βγεις για να ξεσκάσεις και να διασκεδάσεις, δε σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσεις να πίνεις δίχως αύριο, να δέχεσαι ότι σε κερνάνε και να το γυρίσεις στα σφηνάκια. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σε κοιτάει όλο το μαγαζί και την επόμενη μέρα να μην μπορείς να πάρεις τα πόδια σου από το απίστευτο hangover.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ