2018-05-19 07:14:25
Φωτογραφία για Κουβέλης στη ΣΜΥ: «Ξεπερνάμε την κρίση και το 2018 θα είναι κομβικό…» (βίντεο μέρος 1ο)
Τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) στα Τρίκαλα, επεσκέφθητε σήμερα Παρασκευή 18-5-2018 ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης.

Τον κ. Κουβέλη συνόδευαν: Ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης, ο Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος Δημοσθένης Κωστόπουλος, στενοί συνεργάτες του και άλλα στελέχη του Στρατού μας.

Ο κ. Κουβέλης έκανε και δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ, τονίζοντας το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης της Σχολής και την αναβάθμιση της, συγχαίροντας τον Α/ΓΕΣ, τον Διοικητή της Σχολής και όλους τους σπουδαστές.

Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

«Η χώρα μας είναι μια χώρα της Ειρήνης. Δεν διεκδικεί τίποτε που δεν της ανήκει. Αλλά με τις αποτρεπτικές ένοπλες δυνάμεις της, είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε στο ακέραιο τα Εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να τα αμφισβητήσει».


Μετά την ξενάγηση στους χώρους της Σχολής, ο αν. Υπουργός μίλησε στους σπουδαστές και ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η χώρα μας βρίσκεται σε μια γεωγραφική θέση, όπου απαιτείται να έχουμε ισχυρό στρατό. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται συνεχώς να εκσυγχρονίζουμε το πρότυπο των ενόπλων δυνάμεών μας, έτσι ώστε να καθίσταται σύγχρονο, πιο ισχυρό, πιο ευέλικτο, δίνοντας προτεραιότητα όχι μόνο στους εξοπλισμούς, αλλά στη μόρφωση και την εκπαίδευση του προσωπικού μας…»

Τόνισε επίσης: «Ξεπερνάμε την κρίση και το 2018 θα είναι κομβικό έτος. Οι ένοπλες δυνάμεις διατηρώντας υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα, συνεισφέρουν ταυτόχρονα στο προαναφερόμενο αποτέλεσμα μαζί με τον υπόλοιπο Ελληνικό λαό ο οποίος σας είναι γνωστό έχει υποβληθεί σε θυσίες… …Η χώρα διατηρεί στρατιωτική δύναμη ικανή να προασπίζει την εδαφική της ακεραιότητα και την Εθνική της ανεξαρτησία».

Δείτε όλο το βίντεο που κατέγραψε το trikalaola.gr με τις αρχικές δηλώσειςτου κ. Κουβέλη και όλη την ομιλία του απευθυνόμενος στους σπουδαστές.

Θα ακολουθήσει βίντεο και φωτογραφίες με διάφορα πλάνα από την επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο, στον Παιδικό Σταθμό της Σχολής κ.α.  

ΠΗΓΗ: https://www.trikalaola.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ατιμωρησία του Ισραήλ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ατιμωρησία του Ισραήλ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ