2018-05-19 11:06:28
Φωτογραφία για 5 τρόποι για να κάψετε θερμίδες χωρίς να πάτε στο γυμναστήριο
Το καλοκαίρι πλησιάζει και όλες αρχίζουμε να αγχωνόμαστε για την πρώτη εξόρμηση στην παραλία. Μπορεί όλο τον χειμώνα να ήμασταν χαλαρές, τώρα όμως δεν έχουμε άλλα περιθώρια! Κι επειδή δεν είμαστε μεγάλες οπαδοί της άσκησης, συγκεντρώσαμε 5 τρόπους για να κάψουμε θερμίδες χωρίς να χρειαστεί να πάμε στο γυμναστήριο.

1. Φιληθείτε

Η καύση θερμίδων δεν είναι συνήθως το βασικό μας κίνητρο για να φιλήσουμε κάποιον, αλλά είναι καλό να γνωρίζουμε ότι τα φιλιά έχουν οφέλη που δεν γνωρίζαμε. Το φιλί μπορεί να κάψει 2-6 θερμίδες ανά λεπτό. Κάντε το για μία ώρα και μπορείτε να κάψετε έως και 60 επιπλέον θερμίδες!

2. Μασήστε τσίχλα

Μπορείτε να κάψετε έως και 11 θερμίδες ανά ώρα ενώ μασάτε τσίχλα χωρίς ζάχαρη. Αυτό θα σας αποτρέψει επίσης από την κατανάλωση περιττών σνακ, οπότε έχετε έναν λόγο παραπάνω για να πάτε μέχρι το περίπτερο και να αγοράσετε ένα πακέτο με τις αγαπημένες σας τσίχλες.


3. Τραγουδήστε στο μπάνιο

Είναι ευρέως γνωστό ότι το τραγούδι είναι καλό για το πνεύμα και την ψυχή. Απελευθερώνει ενδορφίνες και μειώνει την κορτιζόλη, η οποία μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του στρες. Το τραγούδι βοηθά επίσης την αναπνοή και τους κοιλιακούς, γι’ αυτό είναι γνωστό ότι οδηγεί στην καύση 136 θερμίδων ανά ώρα.

4. Ανεβάστε το φαγητό στο Instagram

Απλά χρησιμοποιώντας την εφαρμογή δεν θα κάψετε θερμίδες (πολύ θα το θέλαμε!), αλλά οι μελέτες δείχνουν ότι οι φωτογραφίες των γευμάτων σας μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση της πρόσληψης συνολικά. Αυτός είναι ένας τρόπος για να είστε προσεκτικοί σχετικά με το τι τρώτε, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες να ξεχαστείτε.

5. Δείτε μια ταινία τρόμου

Δεν αστειευόμαστε! Η παρακολούθηση μίας τρομακτικής ταινίας οδηγεί στην καύση 113 θερμίδων, καθώς διεγείρει την απελευθέρωση της αδρεναλίνης που παράγεται κατά τη διάρκεια σύντομων εκρήξεων έντονου στρες ή τρόμου, που είναι γνωστό ότι μειώνει την όρεξη, αυξάνει τον βασικό μεταβολικό ρυθμό ή την ενέργεια που καταναλώνουμε ενώ ξεκουραζόμαστε, και βοηθά στην καύση περισσότερων θερμίδων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ