2018-05-19 13:19:26
Φωτογραφία για Θρήνος για τον Κωνσταντίνο Κόλλια
Πώς έγινε το μοιραίο εργατικό δυστύχημα – Αναζητείται ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Χαρμπιλέικα όπου διέμενε και στη Μιτόπολη Αχαϊας απ’ όπου καταγόταν, για τον τραγικό θάνατο του 34χρονου Κωνσταντίνου Κόλλια, πατέρα δύο παιδών, που σκοτώθηκε χθες το απόγευμα, εν ώρα εργασίας σε εργοστάσιο της ΒΙ.ΠΕ Πατρών, πέφτοντας από ύψος τεσσάρων μέτρων.

Για το θάνατό του συνελήφθη από την αστυνομία ο υπεύθυνος βάρδιας, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και όλοι όσοι τον γνώριζαν, αδυνατούν να πιστέψουν ότι «έφυγε» από τη ζωή τόσο ξαφνικά, ενώ δούλευε για να βγάλει το μεροκάματο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας σχηματίστηκε δικογραφία για εργατικό ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα 34χρονος εργαζόμενος σε εργοστάσιο στη ΒΙ.ΠΕ Πατρών, ενώ επιχειρούσε να επισκευάσει  βλάβη βρισκόμενος σε κυλιόμενη ταινία μεταφοράς από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, κατέπεσε στο έδαφος από ύψος περίπου τεσσάρων μέτρων και τραυματίστηκε στο κεφάλι.


Ο τραυματίας διεκομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας,  όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Επιπλέον, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας συνελήφθη ο υπεύθυνος βάρδιας της επιχείρησης και αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης της, ενώ ενεργείται προανάκριση για την εξακρίβωση των ακριβών αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του ατυχήματος.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ