2018-05-19 18:00:51
Φωτογραφία για Οι καλύτερες στάσεις αυνανισμού για να φτάσετε σε οργασμό
Έφτασε η στιγμή να μάθετε πώς θα πετύχετε τη μέγιστη ικανοποίηση.

Από μόνη της η λέξη αυνανισμός αποτελεί θέμα ταμπού, παρά τη σεξουαλική απελευθέρωση των τελευταίων ετών. 

Ίσως έχετε ακούσει τις φήμες ότι ο αυνανισμός μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα υγείας, όπως στείρωση ή κώφωση, όμως η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Η αυτοϊκανοποίηση έχει πολλά οφέλη, τόσο στις γυναίκες όσο και στους άντρες.

Σύμφωνα με μελέτες περισσότερο από το ήμισυ των γυναικών στην Αμερική αυτοϊκανοποιούνται τουλάχιστον μια φορά κάθε 3 μήνες και κυρίως οι ανύπαντρες. Και φυσικά πράττουν πολύ σωστά γιατί αυνανισμός μόνο καλό μπορεί να μας κάνει. Έτσι λοιπόν παρακάτω θα δούμε τις καλύτερες θέσεις για να έχουμε τη μέγιστη ευχαρίστηση.

Στο μπάνιο. Η κλειτορίδα είναι το κλειδί για να φτάσετε σε οργασμό. Ανάψτε μερικά κεριά, γεμίστε τη μπανιέρα, μπείτε μέσα και αγγίξτε την κλειτορίδα σας.


Στο πάτωμα, στο κρεβάτι, στον καναπέ. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας δονητής και την καλή σας διάθεση. Αφήστε τη βαρύτητα να κάνει τη δουλειά της καθώς ο δονητής δημιουργεί αρκετή τριβή ώστε να φτάσετε στην κορύφωση.

Εάν είστε οπαδός του σεξ από πάνω τότε θα αγαπήσετε την παρακάτω στάση. Πάρτε ένα καθαρό μαξιλάρι και κρατήστε το κοντά στην κλειτορίδα σας. Εάν κάνετε τις σωστές κινήσεις τότε θα οδηγηθείτε σε έναν παραδεισένιο οργασμό.

Σε στάση κουτάλι. Ξαπλώσετε στη μια πλευρά και χρησιμοποιήστε και τα δυο χέρια ή πάρτε ένα δονητή. Αυτή η στάση είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή καθώς μπορείτε να παρακολουθείτε ταυτόχρονα μια αισθησιακή ταινία και να φτάσετε πιο γρήγορα στον οργασμό.

Διασταυρώστε τα πόδια σας. Ξαπλώστε κάπου άνετα, βάλτε το ένα πόδι πάνω στο άλλο και αγγίξτε τον εαυτό σας. Αυτή η στάση μπορεί να σας ερεθίσει και να φτάσετε στην κορύφωση.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ