2018-05-19 22:16:13
Φωτογραφία για Όλη η αλήθεια για την σχέση Μεγαλοοικονόμου και Μαστρογιάννη
Ποιος είναι ο Νίκος Μαστρογιάννης που τις τελευταίες ώρες έχει γίνει πανικός στο internet με τον ίδιο και με την βουλευτή του Σύριζα κ. Μεγαλοοικονόμου Στο χθεσινό συμβάν η κ. Μεγαλοοικονόμου επιτέθηκε στον πρώην συνεργάτη της και  ενημέρωσε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες της βουλής ότι ουδέποτε γνώριζε τον ίδιο και ούτε είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, σύμφωνα όμως με έγγραφα αποκαλύφθηκε ότι είχαν στενή συνεργασία μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες o κ. Μαστρογιάννης είχε από το 2015 άδεια εισόδου για την βουλή λόγο του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ, και ανεξάρτητα από την συνεργασία του με την κ. Μεγαλοοικονόμου με την οποία και συνεργάστηκε το έτος 2017.

Από το προσωπικό του profil στο facebook δυστυχώς δεν βρήκαμε πολλά….για αυτόν τον λόγο αναγκαστήκαμε να βρούμε πληροφορίες από το διαδίκτυο!

Τελειόφοιτος του Αμερικάνικου Κολλεγίου με πτυχίο στα οικονομικά.


Μέσα από μια γρήγορη αναζήτηση στο google βρήκαμε χιλιάδες αποτελέσματα από γνωστά site με  τίτλους: Ποιος πολιτικός ετοιμάζει βαλίτσες για το survivor και σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στο κάλεσμα του survivor λόγο των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Να σημειωθεί ότι σε όλα τα άρθρα που διαβάσαμε αναφέρουν ότι ήταν συνεργάτης της κ. Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου πράγμα που επιβεβαιώνει και την μεταξύ τους συνεργασία.

Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες ο κ. Μαστρογιάννης ήταν αυτός που μεσολάβησε για την ένταξη της κ. Μεγαλοοικονόμου στην κοινοβουλευτική ομάδα του Σύριζα.

Οι σχέσεις τους όμως τελείωσαν λόγο του Σκοπιανού. Ο κ. Μαστρογιάννης είχε αναφέρει σε παλιά δημοσιεύματα ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να δώσουν το όνομα Μακεδονία κανένας Έλληνας βουλευτής και μια μέρα είχε μπουκάρει και στην βουλή φορώντας μπλούζα η Μακεδονία είναι Ελληνική.

Ο Νίκος Μαστρογιάννης ήταν υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων, πληροφορηθήκαμε από τοπικά sites ότι για λίγους ψήφους δεν έγινε βουλευτής αν και ήταν τρίτος στην λίστα. Ήταν και στον συντονισμό του γραφείου τύπου της Ένωσης Κεντρώων αλλά για άγνωστους λόγους αποχώρησε από το κόμμα του Λεβέντη.

Πριν από την κ. Μεγαλοοικονόμου είχε συνεργαστεί και με άλλον ανεξάρτητο βουλευτή.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ