2018-05-19 23:06:29
Φωτογραφία για “Λουκέτο” από την Αστυνομία σε “ναό” του παράνομου τζόγου στην Αττική
Καίρια πλήγματα σε σκοτεινά κυκλώματα παράνομου τζόγου έχουν καταφέρει τα τελευταία 24ωρα οι αρμόδιες Αρχές, πραγματοποιώντας αλλεπάλληλες εφόδους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξαρθρώνοντας τα “μίνι-καζίνο” το ένα μετά το άλλο.

Στη διάρκεια επιχείρησης από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας στην Αττική, την Πέμπτη, αποκαλύφθηκε ακόμη ένας “ναός” του παράνομου τζόγου.

Στο ισόγειο του καταστήματος λειτουργούσαν δέκα ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό τυχερών παιγνίων, ενώ στο υπόγειο είχαν εγκατασταθεί ρουλέτες, τραπέζια για “Black Jack” και τραπέζια χαρτοπαιξίας.

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για την υπόθεση, όπως ανακοίνωσε η  Αστυνομία. Πρόκειται για την υπεύθυνη του καταστήματος, ακόμη έναν υπάλληλο, καθώς και για δύο παίκτες που πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να παίζουν παράνομα παίγνια στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για -κατά περίπτωση- παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

πηγή: ant1news.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ