2018-05-20 16:51:14
Φωτογραφία για Η καθημερινότητα μιας μαμάς είναι πονοκέφαλος!
Εμείς οι γυναίκες φροντίζουμε καθημερινά την εμφάνιση μας Τρέχουμε σε αισθητικούς, γυμναστήρια, αγοράζουμε συνέχεια καινούργια ρούχα και όλα αυτά για να δείχνουμε όμορφες και ελκυστικές!

Έχουμε μια μανία να διορθώνουμε όποια ατέλεια θεωρούμε ότι έχουμε πάνω μας! Όμως το λάθος που κάνουμε είναι ότι προσπαθούμε να διορθώσουμε κάποιες ατέλειες μας, τις οποίες οι άντρες βρίσκουν ιδιαίτερα γοητευτικές!

Ποιες είναι οι ατέλειες μας που λατρεύουν οι άντρες;

1.Το κενό στα δόντια

Το βρίσκουν ιδιαίτερα σέξι και παιχνιδιάρικο αλλά ταυτόχρονα του βγάζει και κάτι αθώο! Εεε ναι λοιπόν! Οι άντρες το λατρεύουν!

2.Το μικρό στήθος

Μην αγχώνεσαι! Οι άντρες λατρεύουν το μικρό στήθος όπως ακριβώς και το μεγάλο! Είναι σε θέση να καταλάβουν ότι στο σωματότυπο σου ταιριάζει το μικρό στήθος και είναι απόλυτα ικανοποιημένη με αυτό!

3.Η κοιλίτσα


Εσύ από τη μία παλεύεις με δίαιτες, διατροφές και γυμναστήρια να την χάσεις! Δεν ξέρεις όμως ότι οι άντρες την λατρεύουν! Οι άντρες τρελαίνονται με την κοιλίτσα μιας γυναίκας γιατί τους αρέσει να την χαιδεύουν! Όπως αντίστοιχα και οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες με κοιλίτσα για τον ίδιο λόγο!

4.Μεγάλη μύτη

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες με μεγάλη μύτη! Μη με ρωτήσεις γιατί! Πραγματικά δεν έχω ιδέα όμως είναι γεγονός! Αγάπησε τα χαρακτηριστικά σου έτσι ακριβώς όπως είναι!

Μη ξεχνάτε κάθε γυναίκα είναι γοητευτική με τον τρόπο της! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ