2018-05-21 14:00:34
Φωτογραφία για To λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες όταν αγοράζουν μαγιό
Σε λίγες μέρες μπαίνει και επίσημα το καλοκαίρι και πολλές ήδη έχουν εξορμήσει για να αναζητήσουν νέα μαγιό για τις εξορμήσεις σε πλαζ και πισίνες.

Και οι fashion bloggers θυμίζουν πως πολλές γυναίκες όταν αγοράζουν ένα μαγιό κάνουν το ίδιο λάθος: διαλέγουν λάθος μέγεθος.

Συγκεκριμένα πολλές γυναίκες διαλέγουν λάθος μέγεθος τόσο στα ολόσωμα μαγιό που έχουν επιστρέψει στη μόδα (είτε πολύ μεγάλα, είτε μικρά με αποτέλεσμα να κόβουν άσχημα στο στήθος ή τους γλουτούς ή να αφήνουν πολύ χαλαρό το στήθος και να σακουλιάζουν) όσο και στα μπικίνι.

Μάλιστα στα μπικίνι το πρόβλημα με το λάθος μέγεθος είναι μεγαλύτερο καθώς πολλές έχουν την τάση να αγοράζουν μπικίνι που πωλούνται σε σετ (δηλαδή το τοπ μαζί με το κάτω μαγιό) κάτι που είναι τραγικό λάθος, αφού οι περισσότερες γυναίκες εμφανίζουν ιδιαιτερότητες και δύσκολα θα βρουν κάτι που να ταιριάζει ακριβώς στο σωματότυπό τους (είτε έχουν μεγάλο στήθος και μικρή περιφέρεια με αποτέλεσμα το κάτω μέρος του μπικίνι να τους είναι μεγάλο, ή το ακριβώς αντίθετο).


Οι στιλίστες συμβουλεύουν να διαλέγετε πάντα μαγιό (ή μπικίνι ή ολόσωμο) που να εφαρμόζει στο στήθος όπως ένα καλό σουτιέν και αν επιλέξετε μπικίνι, το κάτω μέρος θα πρέπει να είναι όσο γίνεται περισσότερο εφαρμοστό (δοκιμάστε και ένα νούμερο μικρότερο από αυτό που συνήθως αγοράζετε και άμα δείτε τη διαφορά τότε ίσως αλλάξετε γνώμη για το ποιο είναι το μέγεθός σας).

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι εξελίξεις στο Τατουάζ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι εξελίξεις στο Τατουάζ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ