2018-05-21 15:00:28
Φωτογραφία για Θέμα χρόνου το «Εψιλον» να γίνει νέο MEGA...
Μέχρι ένα μήνα πριν οι μιντιακές στήλες έγραφαν ο,τι να ‘ναι για το «Εψιλον» προδίδοντας την απουσία ενός κέντρου που θα διαμορφώνει μια εικόνα για το κανάλι με δημοσιεύματα που θα απηχούν σε ένα βαθμό την πραγματικότητα και δεν θα το εμφανίζουν ως ξέφραγο αμπέλι που ο καθένας θα διαρρέει ο,τι θέλει και οι δημοσιογράφοι θα γράφουν ο,τι τους κατέβει!

Ξαφνικά η εικόνα αυτή άλλαξε. Πλέον τα δημοσιεύματα για τον τηλεοπτικό σταθμό είναι ελεγχόμενα και σχεδόν στο σύνολο τους καταγράφουν τις απόψεις που θέλει η ιδικοκτησία και η διοίκηση του σταθμού να βγαίνει προς τα έξω.

Αναμφισβήτητα βοήθησε ότι η εταιρία που ανήκει το «Εψιλον» άρχισε να ασχολείται με το σταθμό. Προσέλαβε διοίκηση, σχεδιάζει το πρόγραμμα, κλείνει συμφωνίες και γενικότερα κινείται προς το στήσιμο του σταθμού, μετά από σχεδόν ένα χρόνο που της ανήκει.

Έτσι απο κει λοιπόν που οι δημοσιογραφοι έγραφαν ο,τι ήθελαν, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια της διοίκησης του καναλιού, τώρα πλέον γράφουν ο,τι θέλει το κανάλι!


Αποκορύφωμα οι τελευταίες ημέρες και ειδικότερα το τελευταίο τριήμερο που σχεδόν το σύνολο των μιντιακών σελίδων, σε εφημεριδες και Διαδίκτυο, παπαγαλίζει οτι το «Εψιλον» θα γίνει το νέο Mega! Και βεβαίως κανείς δεν μπαίνει στον κόπο, όχι μόνο να εξηγήσει πώς θα γίνει αυτό, αλλά να αναρωτηθεί αν υπάρχει τηλεοπτική κλωνοποίηση; Κι αν υπάρχει τότε γιατί δεν κάνουν το ελληνικό BBC, το CBS ή το CNN; Σιγά! Η Ελλάδα βρίθει από στελεχάρες που σου χτίζουν ο,τι θέλεις! Αρκεί να το παραγγείλεις!

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό… Είναι ότι μια εταιρεία που διαθέτει ένα νεοσύστατο στην ουσία κανάλι, σκέφτηκε ότι ακούγεται πιασάρικο να λέμε ότι θα φτιάξουμε το νέο MEGA… Ακούγεται δηλαδή μεγαλεπήβολο και ωραίο, και ταυτόχρονα ξεμπερδεύεις και δεν χρειάζεται να παρουσιάσεις ενα βιώσιμο και ρεαλιστικό σχέδιο… Ενώ οι δημοσιογραφάρες που πρέπει να γράψουν κάτι αναπαράγουν την «ειδησάρα» που τους έδωσε η εταιρία περι του νέου MEGA και όλοι ειναι ευχαριστημένοι ότι έκαναν τη δουλειά τους!

Και αναμφισβήτητα το «Εψιλον» έκανε τη δουλειά του και σε μεγάλο βαθμό την έκανε καλά! Αφού ήδη υπάρχουν δεκάδες δημοσιεύματα στα χέρια των στελεχών του που όλα λένε το ίδιο πράγμα, ότι το νεοσύστατο κανάλι είναι θέμα χρόνου να μετατραπεί σε MEGA! Θα αγοράσει και την ταινιοθήκη του λένε κάποιοι ρεπόρτερ ολκης για να εξηγήσουν πώς θα γίνει το «Εψιλον» μεγάλο κανάλι… Και όλα σούπερ! Αλλη μια νίκη της δημοσιογραφίας!

Πηγή:enimerosi24

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ