2018-05-21 15:36:25
Φωτογραφία για Οι παράλογοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν αυστηρά τα παιδιά των Bradangelina
Η ζωή για ένα παιδί πολλές φορές μοιάζει γολγοθάς, με όλες τις δυσκολίες, τη μετάβαση στην εφηβεία, τις διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και τα πρέπει, καθώς και τους κανόνες που το κάθε ζευγάρι γονέων οριοθετεί και επιβάλλει στον καρπό του έρωτά τους. Πόσο μάλλον αν η κάθε κίνησή σου ξεχωριστά ή ολόκληρη η ανήλικη ζωή σου στο σύνολό της βρίσκεται μπροστά στους προβολείς εξαιτίας των διάσημων γονιών σου. Αυτή είναι η καθημερινή πραγματικότητα για τα 6 συνολικά παιδιά που η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ μεγαλώνουν, με το λαμπερό ζεύγος να έχει θέσει μια σειρά από αυστηρούς, αλλά και ιδιαίτερους κανόνες στα μικρά αγγελούδια τους.

Όπως η διατροφή τους, στην οποία οι δυο καταξιωμένοι ηθοποιοί έχουν αποφασίσει πως δεν θα επιτρέψουν κακομαθημένες συμπεριφορές, παράλογες προτιμήσεις και δικαίωμα αποκλεισμού συγκεκριμένων τροφών από το διαιτολόγιο των παιδιών τους. Στόχο που το διάσημο πρώην ζεύγος μοιάζει να έχει πετύχει με παταγώδη επιτυχία, αν κρίνουμε από το γεγονός πως η πανέμορφη ηθοποιός αναγκάστηκε να επιβάλλει περιορισμούς στους γιους της Μάντοξ και Παξ, σχετικά με το πόσους γρύλους μπορούσαν να καταναλώσουν καθημερινά. Καθώς τα δυο αγόρια τους καταβρόχθιζαν με εξωφρενικούς ρυθμούς.


Ο τρόπος ζωής των παιδιών του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί είναι, δεδομένης της φύσης των επαγγελματικών υποχρεώσεων των δυο καλλιτεχνών, βουτηγμένος στα ταξίδια, ακόμα και σε προορισμούς έξω από τους συνηθισμένους. Για αυτό και οι δυο αστέρες του Χόλιγουντ παροτρύνουν τα παιδιά τους να μάθουν όσες περισσότερες ξένες γλώσσες μπορούν. Όχι όμως όποιες τους υπαγορεύσουν οι ίδιοι, αλλά όσες ενδιαφέρονται τα ίδια τα παιδιά να εξερευνήσουν και να κατακτήσουν. Κάπως έτσι τα 6 τέκνα των σταρ της έβδομης τέχνης έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με γλώσσες όπως καμποτζιανά, αραβικά, βιετναμέζικα, ρώσικα, ακόμα και τη νοηματική.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να μάθεις περισσότερα για τα παραπάνω, αλλά και 8 ακόμα περίεργους κανόνες που το πρώην ζεύγος - που έμεινε γνωστό ως Μπραντζελίνα - έχει θέσει για τα έξι παιδιά του.

Δες το βίντεο.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ