2018-05-21 16:47:28
Φωτογραφία για Οι «τζαμπατζήδες» των Δικαστηρίων Χανίων - Χρωστάνε πάνω από 23.000 ευρώ νερό στην ΔΕΥΑΧ
Τουλάχιστον 15 χρόνια έχει να πληρωθεί το νερό από τα Δικαστήρια Χανίων προς την ΔΕΥΑΧ, με το ύψος του χρέους να ξεπερνά τα 23.000 ευρώ από ανεξόφλητους λογαριασμούς που αντιστοιχούν στα υδρόμετρα του πταισματοδικείου και του εφετείου!

Από αυτά, τα 14.000 ευρώ αναλογούν στο εφετείο και ό,τιδήποτε άλλο υδροδοτείται από εκεί και τα 9.000 ευρώ στο πταισματοδικείο. Σημειώνεται επίσης ότι οι δικαστικές υπηρεσίες δεν έχουν προχωρήσει σε διακανονισμό ενώ το χρέος μήνα με τον μήνα εξακολουθεί να συσσωρεύεται.

Ξέραμε πως η δικαιοσύνη είναι «τυφλή» αλλά η αδικία σ’ αυτήν την περίπτωση είναι… εξόφθαλμη. Την ώρα που η ΔΕΥΑΧ έχει βρεθεί στο στόχαστρο για την σκληρή -συχνά-πολιτική της, με διακοπές νερού σε καταναλωτές αλλά και δεσμεύσεις ΑΦΜ για χρέη άνω των 300 ευρώ, οι μεγαλο-οφειλέτες φαίνεται για ακόμα μια φορά να απολαμβάνουν… ειδική μεταχείριση.

Όταν δε αυτοί είναι και υπηρεσίες δικαιοσύνης… δικαίως προκαλούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Εξάλλου, εάν φροντίσουν οι «μεγάλοι» να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, θα μπορέσει και η ΔΕΥΑΧ να διευρύνει και να ενισχύσει την κοινωνική της πολιτική, εξασφαλίζοντας αυτό το κοινωνικό αγαθό για τους δημότες των Χανίων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ