2018-05-21 18:13:59
Φωτογραφία για ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ
«Οι δεσμεύσεις με άλλο όνομα και άλλο περιτύλιγμα», σχολιάζει το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργικό συμβούλιο. Σε ανακοίνωσή του, το ΚΙΝ.ΑΛ. σημειώνει πως «ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να εμφανίσει στους υπουργούς του ένα γενικό πλαίσιο του σχεδίου που έχει καταθέσει στις Βρυξέλλες αλλά κρατούσε μυστικό από την ιδία του την κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό. Και μίλησε γι’ αυτό σήμερα προφανώς για να μην ακούσουν γι’ αυτό πρώτη φορά στην προ ημερήσιας διάταξης στη Βουλή την Τετάρτη που έχει ζητήσει η Φώφη Γεννηματά». Το Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει ότι αναμένει να δει το κείμενο για να το αξιολογήσει.

«Αυτό που παρουσίασε ο κ. Τσίπρας είναι επί της ουσίας το άλλο όνομα των δεσμεύσεων που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με τους εταίρους, όταν τελειώσει η χρηματοδότηση τον Αύγουστο. Κι όλα αυτά πασπαλισμένα με μπόλικες υποσχέσεις, σαν αυτές που ειδικεύεται ο πρωθυπουργός αλλά ποτέ δεν τηρεί», καταλήγει το ΚΙΝ.ΑΛ.


Και..το αιχμηρό σχόλιο του Κιν. Αλλαγής στις δηλώσεις Τσίπρα για Μπουτάρη

Επίσης, εξαιρετικά αιχμηρό είναι το σχόλιο του Κινήματος Αλλαγής για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Υπουργικό συμβούλιο, για την επίθεση που δέχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

«Αναφερόμενος στη φασιστική επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη ο κ. Τσίπρας μίλησε λες και προσγειώθηκε σήμερα στην Ελλάδα» αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Ποιοι την προετοίμασαν με βίαιες λεκτικές επιθέσεις εναντίον του; Ποιοι εξαπολύουν διαρκώς, κάθε μέρα, ακραίες κατηγορίες για προδότες, και μειωμένης εθνικής συνειδήσεως Έλληνες; Ποιοι έχουν ανακηρύξει τον εαυτό τους εργολάβο τού έθνους, και επικηρύσσουν εκείνους που σκέφτονται και πράττουν διαφορετικά;». 

«Ξέχασε τις εποχές που διαγκωνιζόταν με τη Ν.Δ. στον λαϊκισμό και στα αντιμνημονιακά συνθήματα; Να του θυμίσουμε ότι ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που πρωτοστατούσε σε επιθέσεις και στις πλατείες των αγανακτισμένων αγκαλιά με τη Χρυσή Αυγή; Φθάνει πια με την υποκρισία» καταλήγει το Κίνημα. 

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ