2018-05-21 22:45:15
Φωτογραφία για Ανάπηρη γυναίκα πέθανε σε μια γωνιά της γειτονιάς. Όταν άνοιξαν το σπίτι της, δεν πίστευαν στα μάτια τους [photos[
Γενναιόδωροι πολίτες που έδιναν χρήματα σε μία άστεγη γυναίκα από τον Λίβανο έμειναν άφωνοι όταν έμαθαν πως είχε σχεδόν ένα εκατομμύριο λίρες στον λογαριασμό της.

Η Fatima Othman ήταν μία γνωστή φιγούρα στους δρόμου του Beirut και πέθανε στην ηλικία των 52 από καρδιακό.

Είχε χάσει τα πόδια και τα χέρια της στον εμφύλιο πόλεμου του Λιβάνου και την βοηθούσαν συχνά άνθρωποι, δίνοντάς της χρήματα και φαγητό.

Η Othman ήρθε στο προσκήνιο όταν κυκλοφόρησε μία φωτογραφία στην οποία την βοηθούσε ένας στρατιώτης από τον Λίβανο, ο οποίος της έδινε νερό και φαγητό επειδή δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα χέρια και τα πόδια της.

Όλοι έσπευσαν να μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια για τον «συμπονετικό και ταπεινό» αξιωματικό. Όταν η Othman πέθανε την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, στα πράγματά της βρέθηκε να έχει 5 εκατομμύρια λίρες Λιβάνου – περίπου £2,500 – τυλιγμένα σε πλαστικές σακούλες.

Όταν η αστυνομία έψαξε τα πράγματά της, βρήκαν και το βιβλιάριο μιας τράπεζας, που φάνηκε να έχει ακόμα 1.7 δισεκατομμύρια Λιβανέζικες λίρες, που αντιστοιχούν σε £835,000.

Οι κάτοικοι του Beirut έμειναν άφωνοι όταν έμαθαν πως το άτομο που βοηθούσαν για χρόνια ήταν στην πραγματικότητα πλούσιο και δεν μπορούσαν να το πιστέψουν πώς είχε βρει τόσα χρήματα ή γιατί συνέχισε να ικετεύει ενώ δεν είχε ανάγκη.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ