2018-05-23 01:56:06
Φωτογραφία για Μπέος για Μπουτάρη: Δεν ασχολούμαι με έναν άνθρωπο που έχει κλείσει θέση στο νεκροταφείο
Μια από τις κορυφαίες ατάκες του δημάρχου Βόλου στην ερώτηση γιατί δεν καταδικάζει την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ...«Οι άντρες στο ξύλο, απαντάμε με ξύλο..Εγώ δεν είμαι πολιτικός απατεώνας. Οι υποκριτές δεν άκουσα να καταδικάζουν τις υβριστικές δηλώσεις του κυρίου Μπουτάρη, για τους Πόντιους».

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Δεν ασχολείται με θέματα που δεν αφορούν την πόλη του και αφήνει τους άλλους να ασχολούνται με έναν άνθρωπο που «έχει κλείσει θέση στο νεκροταφείο», απάντησε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος σε ερώτηση γιατί δεν καταδικάζει την επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

«Εδώ έχουμε σοβαρά θέματα, ποια επίθεση. Δεν βγάζουμε ψηφίσματα για θέματα που δεν αφορούν την πόλη και δεν ασχολούμαι. Αυτοί (η αντιπολίτευση) είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν για το θεαθήναι ασχολούνται με τον Μπουτάρη . Έχει κλείσει στο νεκροταφείο 88 χρονών και ασχολούνται με τον Μπουτάρη. Αμα θέλουν να παίζουν πολιτικά παιχνίδια δικαίωμά τους » δήλωσε.


Οι άντρες στο ξύλο, απαντάμε με ξύλο

Μετά την απόρριψη του ψηφίσματος από τη Δημοτική Αρχή του Βόλου, επειδή ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης «έχει σκουλαρίκι» κάτι που δεν εγκρίνει ο Αχιλλέας Μπέος, ο πρώην ισχυρός άνδρας, διάφορων ποδοσφαιρικών ομάδων, μιλώντας στον σταθμό FOCUS FM, επανήλθε στο θέμα «Οι άντρες, αν δεχτούμε επίθεση με ξύλο, απαντάμε με ξύλο. Ούτε βάζουμε τα κλάματα, ούτε βάζουμε τον πρωθυπουργό να κάνει δηλώσεις. Αν συνέβαινε σε εμένα, θα απαντούσα με ξύλο».

Αντίθετα, είχε μερικές ακόμα αιχμές να αφήσει κατά του Γιάννη Μπουτάρη. «Εγώ δεν είμαι πολιτικός απατεώνας. Οι υποκριτές δεν άκουσα να καταδικάζουν τις υβριστικές δηλώσεις του κυρίου Μπουτάρη, για τους Πόντιους».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που το Δημοτικό Συμβούλιο του Βόλου, απέρριψε το ψήφισμα καταδίκης της επίθεσης στον Μπουτάρη, σημείωσε «Έχουμε τόσα προβλήματα στο Βόλο, με τον Μπουτάρη θα ασχοληθούμε;».
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ