2018-05-23 12:06:40
Φωτογραφία για Τα 3 εντελώς βαρετά items που όλες έχουμε στη ντουλάπα μας και χωρίς τα οποία δεν μπορώ να ζήσω
Το ότι μία γυναίκα μπορεί να είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες στιλίστριες στον κόσμο δεν σημαίνει πως πρέπει κάθε της ντύσιμο να είναι και μία αποκάλυψη.

Καλό παράδειγμα η Micaela Erlanger, γνωστή για την στενή συνεργασία της με λαμπερές σταρ του Χόλιγουντ, η οποία δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να παραδεχθεί ότι υπάρχουν στιγμές που βαριέται να δημιουργήσει ξεχωριστά outfits.

Και τότε τι γίνεται; Στρέφεται κι εκείνη, όπως όλες μας, στα βασικά συστατικά της ντουλάπας της. Η ίδια υποστηρίζει πως στη γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας υπάρχουν τουλάχιστον τρία εντελώς βαρέτα items, τα οποία φοράει ξανά και ξανά και τα οποία την βγάζουν ασπροπρόσωπη σε οποιαδήποτε περίσταση.

Στην περίπτωση της Erlanger αυτά είναι: το απλό, σκέτο, μακό T-Shirt, το κλασικό τζιν σε ίσια γραμμή και το φούτερ γυμναστηρίου. Τρία «σιγουράκια» στο μπροστινό μέρος της ντουλάπας κάθε γυναίκας που απλώς πετάς πάνω σου και είσαι έτοιμη για κάθε καθημερινή έξοδο.

Μπορεί να μοιάζουν και να είναι όντως εντελώς βαρετά και προβλέψιμα όμως ποιος είπε ότι το ιδανικό styling βασίζεται μόνο σε μοναδικά, εξεζητημένα κομμάτια; Ένα ζευγάρι κουλ παπούτσια πολης, μία τσάντα- καλάθι (η απόλυτη τάση της εποχής) και εντυπωσιακά αξεσουάρ είναι αρκετά για να αναβαθμίσουν ακόμα και τον πιο δεδομένο και χιλιοφορεμένο συνδυασμό.

1. Το απλό, μακό T-Shirt

2. Το τζιν σε ίσια γραμμή

3. Το φούτερ
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ