2012-06-02 09:14:10
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ Ή ΓΚΡΑΝΤ; ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ...
Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του προπονητή στον Ολυμπιακό. Πλέον ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και ο Αβραάμ Γκραντ βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας, ώστε να καθίσουν στον «ερυθρόλευκο» πάγκο την επόμενη σεζόν.

Πιθανότατα στις αρχές της εβδομάδας ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει αποφασίσει σε ποιον θα δώσει τα «κλειδιά» της ομάδας, ενώ πάντα «παίζουν» τα ονόματα του Μίροσλαβ Τζούκιτς και του Χοσέ Λουίς Όλτρα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", ο πρόεδρος της ΠΑΕ φέρεται να επεξεργάζεται δύο μοντέλα τεχνικής ηγεσίας στο μυαλό του: το ένα είναι στα πρότυπα του Βαλβέρδε (νέος, με φιλοδοξίες και να προέρχεται από την ιβηρική χερσόνησο) και το άλλο είναι εκείνο που θέλει τον προπονητή να αναλαμβάνει ρόλο μάνατζερ μέσα στην ομάδα, όπως συμβαίνει στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Εκείνο που προκύπτει είναι ότι προχθές ο Ζαρντίμ είχε πολύωρη συνάντηση με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς επί πορτογαλικού εδάφους και τα είπαν σε πάρα πολύ κλίμα, αναλύοντας όλα τα θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό εν όψει της επόμενης σεζόν
. Μάλιστα, ο 38χρονος τεχνικός φέρεται να είπε «ναι» στην πρόταση των Πειραιωτών και πλέον περιμένει να ειδοποιηθεί για να έρθει στην Ελλάδα για τα τυπικά. Χθες, όμως, οι διοικούντες επιβεβαίωναν τις επαφές με τον Γκραντ, ο οποίος – όπως γράφει η SportDay – φαίνεται ότι είναι «μπλεγμένοι» οι μάνατζερ ατζέντηδες των Σέρβων ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Όσον αφορά το οικονομικό, ο Ισραηλινός έχει πιο ακριβό συμβόλαιο από τον Πορτογάλο. Συγκεκριμένα, ο πρώτος αμείβεται με 900.000 ευρώ ετησίως, ενώ ο δεύτερος παίρνει κοντά στα 400-500.000 ευρώ. Από την πατρίδα του Γκραντ προέκυπτε ότι συναντήθηκε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού (σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση έγινε με τους Βρέντζο, Κοβάσεβιτς) και έδωσαν τα χέρια, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ