2023-11-03 18:18:09
Φωτογραφία για Νέα δεδομένα στην απομάκρυνση του Τζώρτζη Ποφάντη απο τον ΑΝΤ1 - Τη νομική οδό παίρνει το “διαζύγιο”...
Νέα δεδομένα προέκυψαν χθες όσον αφορά την απομάκρυνση του Τζώρτζη Ποφάντη από τη διεύθυνση προγράμματος του ΑΝΤ1.

Ως γνωστόν, το επί επτάμισι χρόνια στέλεχος του ΑΝΤ1 αποχώρησε απλά και μόνο με την έκδοση ενός εσωτερικού σημειώματος και χωρίς να εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις.

 

Τι αναφέρουν οι νέες πληροφορίες

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η απόφαση της διακοπής της συνεργασίας ανακοινώθηκε στον Τζώρτζη Ποφάντη από τον CEO της τηλεόρασης του ΑΝΤΕΝΝΑ Γιώργο Λεβέντη, ενώ στη συνέχεια καλά ενημερωμένες πηγές προσέθεταν με νόημα πως δεν τέθηκε θέμα αποζημίωσης απόλυσης.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ανακύψει σοβαρά ζητήματα μεταξύ των δύο πλευρών, τα οποία θα επιλυθούν μέσω της νομικής οδού.

Δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου αργά χθες το απόγευμα ανέφεραν πως «προέκυψαν σημαντικά στοιχεία περί επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του πρώην πλέον στελέχους του ΑΝΤ1 μέσω εταιρείας εκτός Ελλάδος, με τις οποίες βλάπτονται, όπως φαίνεται, τα συμφέροντα του καναλιού. Στις δραστηριότητες αυτές φαίνεται ότι εμπλέκεται και αλλοδαπή εταιρεία διεθνούς ομίλου παραγωγής οπτικοακουστικού περιεχομένου».


Την ίδια στιγμή, στον ΑΝΤ1, αφού οριστικοποιηθεί το στέλεχος που θα αναλάβει τη διεύθυνση προγράμματος, θα προχωρήσουν σε ανασχεδιασμό, με πρώτο στόχο τη βελτίωση των προγραμμάτων που δεν έχουν πιάσει μέχρι στιγμής τους προσδοκώμενους στόχους.

Πηγή:Εφημερίδα “On Time” 

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ