2018-05-24 09:19:37
Φωτογραφία για Καμόρα αντικαρκινικών φαρμάκων: Συνελήφθη η γιατρός του Λαϊκού νοσοκομείου που είχε εξαφανιστεί
Στα χέρια της αστυνομίας η γιατρός που είχε εξαφανιστεί μετά από την αποκάλυψη του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά. Η Αστυνομία την εντόπισε το μεσημέρι της Τετάρτης σε σπίτι στην Αττική, ενώ αναζητούνταν καθώς είχε δηλωθεί ως εξαφανισθείσα από τις 10 Μαΐου του 2018.

Συνελήφθη, πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, η γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου, που κατηγορείται για τη συμμετοχή της στο μεγάλο κύκλωμα της διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων.

Η γιατρός, που είχε εξαφανιστεί μαζί με το σύζυγό της όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση με τη δράση του κυκλώματος, συνελήφθη από άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας, μέσα στο σπίτι της στο Παγκράτι και πρόκειται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι η εξαφάνιση της γιατρού συνέβη μία ημέρα μόλις πριν την αποκάλυψη του σκανδάλου για πλαστές συνταγογραφήσεις στο Λαϊκό νοσοκομείο από γιατρό ογκολόγο που συνεργαζόταν με την αγνοούμενη. Οι πλαστές συνταγογραφήσεις συνδέονται με το παράνομο κύκλωμα κλοπής και μεταπώλησης φαρμάκων κατά του καρκίνου.

Η ογκολόγος, όπως αναφέρει η εφημερίδα, είχε αποκαλύψει 44 πλαστές συνταγές και είχε αναφέρει τα ευρήματα στον διοικητή του Λαϊκού Νοσοκομείου, ζητώτας να διαβιβαστούν στον εισαγγελέα. Την επόμενη ημέρα η βοηθός της ογκολόγου που έκανε την καταγγελία εξαφανίστηκε.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ