2018-05-24 13:00:30
Φωτογραφία για 3 λόγοι για τους οποίους επιβάλλεται να αυνανιστείς απόψε
Οφείλεις στον εαυτό σου ένα μικρό παρτάκι απόψε.

Δεν είναι ότι χρειάζεσαι δικαιολογίες για να αυνανιστείς, αλλά αν υπάρχουν και μερικοί επιπλέον λόγοι - οι οποίοι έχουν να κάνουν και με την υγεία σου μάλιστα - γιατί να μην τους διαβάσεις;

Αν, λοιπόν, τώρα τελευταία όλο αναβάλλεις το ραντεβού με τον εαυτό σου, ακολουθούν τρεις λόγοι για να σου υπενθυμίσω πόσο σημαντικά είναι αυτά τα πριβέ sessions οργασμού, με το «παλατάκι» σου.

1. Βοηθά να κοιμηθείς καλύτερα

Το να κλείσεις τα μάτια μετά από έναν οργασμό, σε βοηθά να κοιμηθείς καλύτερα και βαθύτερα. Αυτό συμβαίνει μάλλον επειδή η ανακούφιση από το στρες που είναι αποτέλεσμα του σεξ - ή του αυνανισμού - μπορούν να ενισχύσουν την εμπειρία του ύπνου επειδή τον απολαμβάνεις ούσα σε πολύ καλή κατάσταση, ή έστω σε λιγότερο αγχώδη. Επίσης αυξάνονται και τα επίπεδα των οιστρογόνων, της ορμόνης δηλαδή η οποία βοηθά στο να βαθύνει ο REM ύπνος σου (με ταχείες κινήσεις των οφθαλμών - Rapid Eye Movement, δηλαδή του ύπνου με όνειρα).


2. Είναι σα να παίρνεις χάπι ευτυχίας

Αυτή η μοναχική δραστηριότητά σου ενεργοποιεί ένα ορμονικό μπαλέτο στον εγκέφαλό σου. Περιλαμβάνει, δηλαδή, μια περίπλοκη απελευθέρωση σεροτονίνης και ντοπαμίνης που είναι παρόμοια με την κατάσταση της ορμονικής ισορροπίας που νιώθεις στις φάσεις της ευτυχίας. Χαρούμενα γεγονότα «εκεί κάτω», οδηγούν σε χαρούμενα γεγονότα στον εγκέφαλό σου.

3. Οξυγονώνεται ο εγκέφαλος

Ο αυνανισμός έχει και άλλα θετικά αποτελέσματα για τον εγκέφαλό σου, αφού ενεργοποιούνται πολλές περιοχές του εκείνη την ώρα, κι έτσι όλο και περισσότερο οξυγόνο μπαίνει μέσα στις κοιλότητές του. Γενικά, η αυξημένη ροή αίματος και το οξυγόνο που προέρχεται από την αύξηση της διέγερσής σου - ή από την άσκηση - θεωρείται ότι είναι καλό για τη σκέψη.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ