2012-06-02 10:19:54
Φωτογραφία για Ποιος ηγέτης φορά κόκκινα μοκασίνια;
Είναι κατά παράδοση τα επίσημα υποδήματα του εκάστοτε Πάπα στις δημόσιες εμφανίσεις του Τα κόκκινα δερμάτινα μοκασίνια είναι αναπόσπαστο μέρος της παπικής ενδυμασίας εδώ και αιώνες αλλά ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ τα έχει προάγει σε fashion statement!

Ο Βενέδικτος ΙΣΤ' είναι αναμφίβολα ο πιο κομψός Πάπας που θα έχει να θυμάται το Βατικανό μέχρι σήμερα.Μάλιστα ιδιαιτέρως γνωστή είναι η αδυναμία του στα Prada, και στο παρελθόν έχει φορέσει κόκκινα μοκασίνια της πανάκριβης φίρμας. Φυσικά , το Βατικανό διέψευσε αμέσως τις φήμες εκδίδοντας ανακοίνωση στην οποία ξεκαθάριζε ότι "ο Πάπας ντύνεται από τον Οίκο του Χριστού και όχι τον Οίκο Prada".

Με αφορμή αυτό το ζευγάρι, το 2008 το «Esquire»χαρακτήρισε τον τωρινό Ποντίφικα ως έναν τους πιο trendy άντρες του κόσμου , μαζί με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τον κινηματογραφικό Τζέιμς Μποντ Ντάνιελ Κρεγκ.

Στην σημερινή του εμφάνιση όμως, λόγω ίσως της οικονομικής κρίσης , ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής εταιρίας προτίμησε κάτι πιο διακριτικό, αν και ταξίδεψε στο Μιλάνο, την πρωτεύουσα της ιταλικής μόδας!
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ