2018-05-25 14:00:27
Φωτογραφία για Πόνος στο στομάχι μετά το σεξ; Αυτή είναι η εξήγηση των γιατρών
Ο πόνος κατά τη σεξουαλική επαφή, δυστυχώς ακόμα και στις μέρες μας, παραμένει ένα θέμα ταμπού.

Κι ενώ ορισμένοι πόνοι είναι ανάμεσα στους συνηθισμένους, οι κράμπες και ο πόνος στο στομάχι μετά το σεξ εξακολουθούν να προβληματίζουν τις γυναίκες.

Εάν ο πόνος στο στομάχι μετά το σεξ είναι κάτι που σου συμβαίνει και σένα, τότε καλό είναι να συνεχίσεις να διαβάζεις γιατί παρακάτω θα πάρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Η Yvonne Bohn, γυναικολόγος, δήλωσε στο HelloGiggles ότι ο πόνος στο στομάχι συμβαίνει συνήθως για δύο λόγους. Ο οργασμός μιας γυναίκας είναι μια υπέροχη στιγμή, όμως, οι συσπάσεις της μήτρας εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του οργασμού, μπορεί να οδηγήσουν σε πόνο στο στομάχι.

Ο άλλος λόγος είναι ότι, όταν μια γυναίκα έχει ωορρηξία, «μια βαθιά διείσδυση μπορεί να προκαλέσει πόνο», πρόσθεσε η γυναικολόγος.

Μια άλλη πηγή του πόνου μπορεί να είναι η αντίδραση της γυναίκας στο σπέρμα. «Το σπέρμα είναι ερεθιστικό για τη μήτρα και η μήτρα θα αντιδράσει όταν έρθει σε επαφή με το σπέρμα. Ως εκ τούτου, η μήτρα θα συρρικνωθεί και αυτή η συστολή μπορεί να εκδηλωθεί ως κράμπες και πόνο στο στομάχι», δήλωσε απ’ την πλευρά του ο Tami Prince, ιατρικός διευθυντής στο U.S. HealthWorks.

Ο ίδιος εξήγησε ότι τα σπερματοζωάρια και τα βακτήρια εισέρχονται στην ουρήθρα κατά τη διάρκεια του σεξ, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμό και πόνο στις περιοχές του στομάχου και της πυέλου.

Και πώς θα ξεπεράσεις τον πόνο μετά το σεξ;

Το ντους αμέσως μετά την επαφή, προκειμένου να ξεπλυθούν τα υπολείμματα του σπέρματος, καθώς και η ούρηση αμέσως μετά, προκειμένου να απαλλαγεί η ουρήθρα από το σπέρμα και τα βακτήρια που εισάγονται κατά τη διάρκεια του σεξ, είναι δύο λύσεις που θα σε ανακουφίσουν.

Παράλληλα, μπορείς να βάλεις μια ζεστή κομπρέσα πάνω στο στομάχι σου.

Συνήθως ο πόνος και οι κράμπες θα εξαφανιστούν από μόνα τους. Αλλά εάν ο πόνος είναι σοβαρός και επίμονος, είναι σημαντικό να επισκεφτείς τον γυναικολόγο σου. Το σεξ σημαίνει ευχαρίστηση κι εάν πονάς σίγουρα δεν ικανοποιείσαι 100%.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ