2018-05-25 18:21:31
Φωτογραφία για Πώς να φορέσεις sneakers με φούστα ή φόρεμα
Τα sneakers είναι απαραίτητο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας και... μπορούμε να τα συνδυάζουμε με τα πάντα. Μπορεί να είμαστε μεγάλες θαυμάστριες των ψηλοτάκουνων παπουτσιών, ωστόσο δεν υπάρχει καμία γυναίκα που να μην προτιμά την άνεση της. Πολλές fashionistas ανά τον κόσμο επιλέγουν να κάνουν κάποιους απρόσμενους σχεδιασμούς, όπως να φορέσουν sneakers με δημιουργίες υψηλής ραπτικής.

Σίγουρα, οι φούστες είναι ένα κομμάτι που ενδείκνυται για πολλές βόλτες, ενώ όταν συνδυάζονται με sneakers το αποτέλεσμα απογειώνεται. Αν σας αρέσουν τα prints ή η μονοχρωμία, τα ιδιαίτερα υφάσματα ή το denim, φέτος το καλοκαίρι μπορείτε να βρείτε την αγαπημένη σας φούστα και να μην την αποχωριστείτε.

Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως και τα φορέματα ταιριάζουν πολύ με sneakers. Ετοιμάζοντας τη βαλίτσα των καλοκαιρινών σας διακοπών, εκτός από τα μακριά αέρινα φορέματα, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί και τα αγαπημένα σας λευκά sneakers. Θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα όταν θα εξερευνήσετε το νησί και θα κάνουν το look σας ακόμα πιο ιδιαίτερο.


Συνδυάστε τη mini φουστα με sneakers

Οι mini φούστες ταιριάζουν πάρα πολύ με sneakers, αφού δημιουργούν μία αρμονία στην εμφάνιση σας.

Με mini φορέματα

Ακιβώς, όπως οι mini φούστες έτσι και τα sneakers ταιριάζουν ιδανικά με τα mini φορέματα τς ντουλάπας σου. Είναι μία πολύ καλή επιλογή για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

Με ένα midi φόρεμα ή φούστα

Τα midi φορέματα είναι η επιτομή της κομψότητας, ενώ όταν συνδυάζονται με sneakers προσφέρουν άνεση και στιλ. Επιλέξτε ένα midi φόρεμα με floral μοτίβο για να ξεχωρίσετε στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

Με midi φούστα σε έντονο χρώμα

Αν θέλετε να προσθέσετε μία πινελιά χρώματος στην εμφάνιση σας, φορέστε μία midi, αέρινη φούστα σε κόκκινo ή μοβ χρώμα με ένα απλό λευκό t-shirt και sneakers.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ